Bugun...


Bodrum’da yapılmıştı, dünyaca ünlü yat 007 Ege’de battı
Tarih: 03-09-2022 15:36:55 Güncelleme: 04-09-2022 13:42:55 + -


Dünyaca ünlü Holywood yıldızlarının ve ünlülerin tatil yaptığı ve adını James Bond filmlerinden alan 007 isimli yat Ege’de battı. Yat Bodrum tersanelerinde yapılmıştı.

facebook-paylas
Tarih: 03-09-2022 15:36

Bodrum’da yapılmıştı, dünyaca ünlü yat 007 Ege’de battı

Dünyaca ünlü Holywood yıldızları ve ünlülerin tatilini geçirdiği ve bir süre önce Muğla’nın Bodrum ilçesi limanında demirli bulunan adını ise James Bond filmlerinden alan 007 isimli yatın Ege’deki Knitha Adası yakınlarında battığı belirtildi.

 

KAYALIKLARA ÇARPTI

Yunanistan’ın önde gelen yayın organlarından www. Protothema.gr haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde yatın önce kayalıklara çarptığı ardından su alarak battığı belirtildi.

 

YAT BODRUM TERSANELERİNDE YAPILMIŞTI

2006 yılında Bodrum’daki Ege Yatçılık isimli tersanede yapılan ve 50 metre uzunluğundaki yatın içerisinde Yunanistan’ın önde gelen bir iş insanı ve ailesinin bulunduğu 5 kişilik konuklar ile personelin batma anında bota binerek adaya çıkıp kurtulduğu açıklandı.

 

 

BATIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yunanistan sahil güvenliği ise yaptığı açıklamada “Büyük Britanya bayraklı 007 isimli yatın Kythnos Adası’nın Ormou Kolones bölgesinde batan teknedeki 5 kişi ve personel kurtarılmıştır. Bölgede henüz bir deniz kirliliği tespit edilmemiştir. Konu ile ilgili araştırma devam etmektedir” denildi.

 

YATIN YAPIMCISI KONUŞTU, DETAYLARI ANLATTI: HABER AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI