Bugun...


Zabıtadan sürpriz evlilik yıldönümü "Çocuklar gibi ağladık"
Tarih: 27-04-2020 10:27:41 Güncelleme: 27-04-2020 10:27:41 + -


Datça ilçesinde yaşayan ve evliliklerinin 51. Yılını kutlayan Ankaralı çifti zabıta ekipleri sürpriz yaparak 51. Yıl pastası götürdü.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2020 10:27

Zabıtadan sürpriz evlilik yıldönümü

Zabıtadan sürpriz evlilik yıldönümü "Çocuklar gibi ağladık"

 

ANTERHABER - Emekli fotoğrafçı Tanyol Ergin “Ne yapacağımızı şaşırdık elimiz ayağımız dilimiz tutuldu heyecandan, pastayı alınca çocuklar gibi ağladık, çok mutlu olduk çok” dedi.

Ankara’ da yaşarken 18 yıl önce Datça’nın İskele Mahallesi’nde arazi alıp arkadaşları ile birlikte Hanlar Sitesi’ni kurup yerleşen emekli fotoğrafçı evli ve iki çocuk iki torun sahibi 74 yaşındaki Tanyol Ergin ve eşi 71 yaşındaki Yüksel Ergin’e Datça Belediyesi Zabıta Ekipleri evlerine gelerek ani bir sürpriz yaptı.

 

 

Ergin çiftinin Ankara’da yaşayan kızları Ebru Aydın’ın Datça Belediyesi’ni arayarak anan ve babasının 51. Yıl dönümü için sürpriz yapma isteklerini geri çevirmeyen zabıta ekipleri Tanyol çiftinin kapısını pastanın mumlarını yakarak  çaldı. Yaklaşık bir dakika sonra kapıyı açan yaşlı çift elinde mumları yanan pasta ile karşılarında zabıta ekibini görünce kısa süren bir şaşkınlık yaşadı.

Zabıta memuru “Belediye başkanımızın selamı var, kızınızın telefonu ile evlilik yıldönümünüzden bilgimiz oldu, mutluluklar diliyoruz” diyerek pastayı verdi.

 

 

DAKİKALARCA KONUŞAMADIK, ÇOCUKLAR GİBİ AĞLADIK

 

Tanyol Ergin yaşadıklarını duygularını Sözcü’ye anlattı. “18 yıldır Datça’da yaşıyoruz artık bizler yaşlı insanlarız evden de çıkmıyoruz, kapı çalınca eşimle birlikte kapıyı açtık, elinde mumları yanan pastalı zabıtayı görünce şok olduk, kızım Ebru söylemiş 51. Evlilik yılın kutladığımızı , dakikalarca konuşamadık, çok duygulandık, biz yaşlılar çocuk gibiyiz, zabıta ekibimize çok teşekkür ettik, bizi bu mutlu günümüzde bir sürprizle inanılmaz duygular yaşattıkları için. Pastayı aldıktan sonra 1969 yılında evlenirken çalan Samanyolu isimli şarkıyı tekrar çalarak pastamızı kestik ve eşimle 51. Evlilik yılımızı kutladık, belediyenin bu sosyal anlayışı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

ZABITA MÜDÜRÜ , ONLAR BİZİM CANLARIMIZ ANAMIZ BABAMIZ…

 

Datça Belediyesi zabıta müdürü Osman Özalp “Bulunduğum birime böyle bir bilgi elince hemen arkadaşlarımızla harekete geçtik. Datça’da yurdumun heryerinde yaşayan bu kişiler bizim canlarımız, anamız babamız, küçük bir jest küçük bir sürpriz onları ömür boyu mutlu etmeye yetiyor, Datça’yı sevmişler yerleşmişler, ne zaman ihtiyaçları olsa yanlarındayız, onların mutlu olmalarından onları mutlu görmekten bizde mutluyuz” dedi.

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI