Bugun...


OSMAN GÖKMEN “BODRUM’A GİREN VE ÇIKAN ARAÇ SAYISI EŞİTTİR”
Tarih: 07-05-2020 15:23:00 Güncelleme: 07-05-2020 15:30:00 + -


Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklama da , seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından ilçeye gelen araç ve kişi sayısının abartıldığını belirterek sosyal medya da yayınlanan fotoğrafların ve açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2020 15:23

OSMAN GÖKMEN “BODRUM’A GİREN VE ÇIKAN ARAÇ SAYISI EŞİTTİR”

OSMAN GÖKMEN “BODRUM’A GİREN VE ÇIKAN ARAÇ SAYISI EŞİTTİR”

 

ANTERHABER - Osman Gökmen açıklamasın da “Muğla’mıza seyahat kısıtlamasının kalkması üzerine özellikle Bodrum’a yoğun bir giriş yaşandığı, nüfusunun aşırı şekilde arttığı bilgileri çeşitli kişi ve kurumlarca paylaşılmaktadır. Sosyal medya da  bu haberler üzerine birçok yalan yanlış bilgi dönmekte ve bu durum halkımızın endişe duymasına yol açmaktadır.Bunun üzerine yapmış olduğumuz araştırma, durumun hiçte abartılacak bir yönü olmadığını ortaya koymaktadır.Emniyet Müdürlüğü yetkililerimizden almış olduğumuz bilgiye göre Bodrum’a araç giriş çıkış sayısı neredeyse eşittir. Yani işi olan vatandaş daha sonra aracıyla Bodrum’dan ayrılmaktadır. Kalıcı olarak gelen kişi ve araç sayısında bir yığılma yoktur” dedi.

 

 

 

BURASI BODRUM DEĞİL YATAĞAN

 

Osman Gökmen açıklamasının devamında “Bazı mecralarda ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ise gerçeği yansıtmamaktadır. Zira Bodrum girişinde oluştuğu iddia edile araç kuyruğu fotoğrafı Bodrum’da değil, Yatağan’ın Muğla girişin de çekilmiştir. Yolun o kadar tıkalı olmasının sebebi ise yolda çalışma olmasından dolayıdır. Fotoğrafın çekildiği yolun ilerisi tek şeride düşmektedir ve bu durum sıkışıklık yaratmıştır. Ayrıca Muğla girişin de Emniyet Güçlerimiz tarafından yapılan sıkı kontrollerde yolda yoğunluk yaratmıştır. Kısacası çekilen o fotoğraf Bodrum değil, Muğla girişin de çekilmiştir. Emniyetimizin Bodrum’un Torba girişinde ki polis noktasında da sıkı denetimleri devam etmektedir. Bu yüzden Torba’da oluşan araç yoğunluğu, Emniyetimizin yapmış olduğu titiz kontrollerinden oluşmaktadır” ifade etti.

 

 

(BURASI BODRUM)

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN ENDİŞE DUYMASINA GEREK YOKTUR

 

Gökmen açıklamasının sonunda ise “Bir diğer dikkat çekmek istediğimiz önemli konu ise Muğla’ya seyahat kısıtlamasının kalkması demek, yasağın devam ettiği şehirlerden Muğla’ya seyahat etmek anlamına gelmemektedir. Başta İstanbul ve İzmir olmak üzere birçok şehirde giriş çıkış kısıtlaması devam etmektedir. Dolayısıyla özel izin dışında bu kısıtlamanın olduğu şehirlerden Bodrum’a gelmek mümkün değildir.Zaten Bodrum’a gelene kadar Manisa, İzmir, Aydın ve ilçeleri yasak kapsamında olduğu için bu illerde ve ilçelerinde Emniyet güçleri yoğun bir şekilde denetimlerini sürdürmekte ve yasağı ihlal edenlere gerekli cezai işlemi uygulayıp geri göndermektedir.Bodrum’a gelmek isteyen bir kişi sadece Bodrum girişinde değil İzmir, Manisa, Aydın, Söke, Nazilli gibi il ve ilçelerde kontrol edilmektedir. Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımızın Bodrum’a aşırı bir giriş olması yüzünden endişe duymasına gerek yoktur. Devletimiz her birimiyle yoğun bir şekilde denetimlerini sürdürmektedir. Bizlere düşen, bu süreç boyunca tedbirleri elden bırakmamak, sosyal mesafemizi korumak ve çok gerekmedikçe evden çıkmamaktadır.Ülkemiz virüse karşı tüm dünyanın takdir ettiği bir mücadele sürdürmektedir. Devletimiz ve vatandaşlarımız kenetlenmiştir. İnanıyoruz ki özlediğimiz günler çok yakındır. Siz değerli vatandaşlarımızdan ricamız devlet yetkilileri dışında ki hiçbir bilgi ve açıklamaya riayet etmemesidir” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI