Bugun...


Muğla sağlık il müdürü pazarda eldivensiz , maskesiz…! Vatandaş çekti...
Tarih: 16-04-2020 16:34:27 Güncelleme: 16-04-2020 16:34:27 + -


Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’in pazarda eldivensiz ve maskesiz alışveriş yapması görenleri şok etti. Gencer’in şoförü ile birlikte alış veriş yaparken tüm Pazar esnafı hatta şoförünün de maskeli olması ancak kendisinde eldiven ve maske olmaması eleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2020 16:34

Muğla sağlık il müdürü pazarda eldivensiz , maskesiz…! Vatandaş çekti...

Muğla sağlık il müdürü pazarda eldivensiz , maskesiz…! Vatandaş çekti...

ANTERHABER -  Dr. Sencer “Makam arabasını durdurup iki dakika pazara girdim çıktım, yanımda eldiven maske yoktu, yapılan ayıp birşey dedi” dedi.

 

Muğla İl sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer bugün öğle saatlerinde Muğla merkezdeki Perşembe pazarına gitti.

 

 

 MÜDÜRÜ PAZARDA GÖRÜP TANIYANLAR ŞOK OLDU

 

Alışveriş yapmak için yanında şoförü ile birlikte bugün saat 11.00 sıralarında Muğla Merkez’deki Menteşe pazarına  giren Dr. Gencer’in alış veriş yaparken eldivensiz ve maskesiz olduğu görüldü. Alış veriş yaptığı köylülerin ve yanındaki şoförün dahi eldiven ve maskeli olduğu görülen Dr. Gencer’i gören vatandaşlar fotoğraflarını çekerek medya ile paylaştı. Vatandaşlarda M.K. “Sağlık il müdürünü tanıyoruz, pazara girişlerde eldiven ve maske veriliyor, sağlık il müdürümüzde bize vatandaşa örnek olması gerekir, ancak bu şekilde görünce bizde şok olduk” dedi.

 

İKİ DAKİKALIĞINA PAZAR GİRDİM ÇIKTIM, YAPTIKLARI AYIP ..

 

Dr. İskender Gencer ile  konu hakkında  yaptığımız telefon görüşmesinde  “Makam aracı ile oradan geçiyordum iki dakikalığına pazara girdim çıktım, hepsi bu, bunu büyütmenin anlamı yok birde fotoğrafımı çekmişler,gereksiz ayıp, yanımda  o anda eldiven maske yoktu, pazarda çok durmadım” dedi.

 

VALİLİK MENTEŞE PAZARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

 

Menteşe Perşembe Pazarında alınan güvenlik önlemleri hakkında Muğla Valiliği’de bir açıklama yapmıştı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi

“Menteşe Perşembe Pazarında #koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşlarımız ve esnafımız sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda bilgilendiriliyor. Kendi sağlığınız ve toplum sağlığı için lütfen kurallara uyalım.” Denildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI