Bugun...


Eğlence dönüşü feci kaza 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı
Tarih: 23-08-2020 21:51:34 Güncelleme: 23-08-2020 22:08:34 + -


Muğla’nın Dalaman ilçesi yakınlarında bu gün akşam saatlerinde meydana gelen kazada iki kişi yaşamını yitirdi 1 kişi ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 23-08-2020 21:51

Eğlence dönüşü feci kaza 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Gürköy Mahallesi yakınlarında bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında İnlice Plajı’na tatile giden denizci  Sezer Özdamar (25) ağabeyi  Mutlu Özdamar (31) ile arkadaşları özel güvenlik görevlisi Tolunay Sümbül (25) akşam saatlerinde  Ortaca ilçesine dönüş yolunda kaza yaptı.

 

(Tolunay Sümbül ve Sezer Özdamar yaşamını yitirdi)

 

OTOMOBİL YOLDAN ÇIKTI HURDAYA DÖNDÜ

Kimin kullandığı belirlenemeyen  otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıktığı ve yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptığı belirtildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi geldi.

Hurdaya dönen otomobilden güçlükle çıkarılan Sezer Özdamar ve Tolunay Sümbül’ün olay yerinde yaşamını yitirdiği Mutlu Özdamar’ın ise Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Sümbül ve Sezer Özdamar’ın cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI