Bugun...


GÜVERCİNLİK MAYA KAVŞAĞINDA FECİ KAZA, 3 YARALI...
Tarih: 14-05-2020 12:04:53 Güncelleme: 14-05-2020 12:09:53 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde kavşağa kontrolsüz giren sürücü kazaya neden oldu, kaza da üç kişi yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2020 12:04

GÜVERCİNLİK MAYA KAVŞAĞINDA FECİ KAZA, 3 YARALI...

GÜVERCİNLİK MAYA KAVŞAĞINDA FECİ KAZA, 3 YARALI...

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik mahallesi yakınlarındaki Maya kavşağın da meydana gelen kaza da kavşağa kontrolsüz giren ve iki ay önce Hollanda’dan gelen 40 yaşındaki Uğur Halim neden oldu. Halim kullandığı 11 SF DH Hollanda plakalı otomobil ile kavşağa kontrolsüz girince Milas istikametinden gelerek Bodrum’ a gitmekde olan 25 yaşındaki Mert Türk’ün kullandığı  09 LY 970 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası hurda haline gelen otomobil de bulunan 41 yaşındaki Halim Türk ile Mert Türk itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile otomobilden çıkarılarak  ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Kaza sonrası Maya kavşağı savaş alanına döndü. Jandarma ekipleri geniş güvenlik alarak Milas-Bodrum karayolun da ki trafik akışını tek yönden kontrollü olarak vermek zorunda kaldı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve tedavisi ambulansta yapılan  Uğur Halim “İki ay önce Hollanda’dan geldim , corona virüs nedeniyle dönemedim, kavşağa girdim ama çıkarken ne olduğunu bilmiyorum , araç birden bana çarptı, kavşağa girdim , karşı tarafa geçeceğim sırada çarpıştık” dedi. Polis kazadan sonra soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI