Bugun...


ULUSLARARASI KEMER SUALTI GÜNLERİ ONLİNE YAPILACAK
Tarih: 04-05-2020 15:01:43 Güncelleme: 04-05-2020 15:06:43 + -


Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl düzenlenecek olan 19. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri, salgın nedeniyle bu yıl internet ortamında canlı düzenleneceği açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2020 15:01

ULUSLARARASI KEMER SUALTI GÜNLERİ ONLİNE YAPILACAK

 

ULUSLARARASI KEMER SUALTI GÜNLERİ ONLİNE YAPILACAK

 

ANTERHABER - Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Akdeniz Üniversitesi tarafından organize edilen 19’uncu Uluslararası Kemer Sualtı Günleri bu yıl ilk defa tüm dünyada ekonomi ve sosyal yaşamı olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler nedeniyle internet ortamında canlı gerçekleştirilecek.

 

 

 

ONLİNE YARIŞIP TATİL HAKKI KAZANACAKLAR

 

16-19 Mayıs 2020  tarihlerinde 8 ayrı kategoride gerçekleştirilecek Uluslararası Kemer Sualtı Günleri Online Sualtı Fotoğraf ve Kısa Film Yarışmalarına katılacak yarışmacılar, 5 yıl içinde Antalya kıyılarında çekilmiş fotoğraf ve videolarla yarışabilecek. Her kategori birincisine Kemer'de 5 günlük iki kişilik tatil hediye edilecek.

Etkinlikte  12’inci Uluslararası Sualtı Araştırma Sempozyumu düzenlenecek.

 

 

SU ALTI GÖRSEL ŞÖLENİ YARATACAĞIZ

 

Kemer Belediyesi ve KETAV Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kemer'in doğal güzelliklerinin yanı sıra, tarihi ve ören yerleri, doğa sporları merkezi olarak da büyük ilgi gördüğünü belirterek  “ 19 yıldır aralıksız düzenlenen uluslararası bir yarışmayı iptal etmeden son 5 yıldır kıyılarımızda çekilen fotoğraf ve videolardan derlenecek bir görsel şölen ile festival havasında geçen etkinliğimizi devam ettireceğiz.'' Dedi.

 

Sualtı Görüntüleme yarışmaları toplam 8 kategoriden oluşuyor. Etkinlikte  ''Metin Pehlivaner Türk Sualtı Arkeolojisi Katkı Ödülü'' de verilecek.  Yarışma sonuçları 19 Mayıs 2020 saat 19.00’da ilan edilecek.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI