Bugun...


BODRUM PAZARINDA SOSYAL MESAFEYE ALIŞAMADILAR, ACELENİZ NE ?
Tarih: 30-04-2020 16:20:23 Güncelleme: 30-04-2020 16:36:23 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde dünyaca ünlü Cuma pazarı yasak nedeniyle bugün kuruldu. Ancak pazardaki sosyal mesafenin sıfır olması insanların yanyana birbirine değercesine alış veriş yapması görenleri şok etti, bazı vatandaşlar Pazar girmeden evine döndü.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2020 16:20

BODRUM PAZARINDA SOSYAL MESAFEYE ALIŞAMADILAR, ACELENİZ NE ?

BODRUM PAZARINDA SOSYAL MESAFEYE ALIŞAMADILAR, ACELENİZ NE ?

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesinde  yaklaşık 80 yıldır kurulan dünyaca ünlü pazarı hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle bugün kuruldu. Çarşı Mahallesi ‘nde ki otogarın üzerinde kurulan ve Bodrum köyleri ile, Aydın, Denizli ve yöre ilçeleri köylülerinin getirdiği taze sebze ve meyveler satışa sunuldu.

 

 

SOSYAL MESAFEYE KİMSE UYMADI

 

Birçok vatandaşın maske ve eldiven ile girdiği tarihi pazarda yabancılarında alış veriş yapması dikkat çekti. Ancak sosyal mesafeye kesinlikle uyulmadığı görüldü. Yan yana alışveriş yapanların yarattığı manzara isyan ettirdi. Bazı vatandaşlar pazarın girişinde içeri baktıktan sonra alış veriş yapmadan evlerine döndükleri görüldü.

 

 

 CADDEDE SOKAKTA SOSYAL MESAFEYE UYSAN NE OLACAK İŞTE MANZARA

 

Evli ve iki çocuk annesi emekli öğretmen Zehra Dağdeviren “ Tam bir ay oldu, bir ay, televizyonlar sağlık uzmanları sürekli uyarıyor sosyal mesafeyi koruyun, diye, caddede sokakta korusan sokağa çıkma yasağı koysan ne olacak. İşte Pazar yeri aynı anda 1000 kişi alış veriş yapıyor, 10 dakika girişte bekledim baktım ki insanların azalacağı yok aksine çoğalıyor eve dönmeye karar verdim” dedi.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI