Bugun...


Herşey normaldi, hayat normale, çevre çöpe döndü
Tarih: 15-06-2020 13:14:37 Güncelleme: 15-06-2020 13:23:37 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta sonunda sahillere akın edip piknik yapanların çöplerini bırakıp gitmeleri vatandaşları ve Yalıkavak Mahallesi’nde yaşayan ünlü modacı Neslihan Yargıcı’ yı isyan ettirdi. Yargıcı Tweetter hesabından “Her yer tertemizdi, hayat normale çevre çöpe döndü” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2020 13:14

 Herşey normaldi, hayat normale, çevre çöpe döndü

Ünlü modacı Bodrum’da isyan etti : Herşey normaldi, hayat normale, çevre çöpe döndü

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz cumartesi ve Pazar günü Bodrum’ un cennet koylarına tatile gidenler koyları çöplüğe çevirdi.

 

SALGIN SÜRECİNDEN ÇIKTIK DOĞAYA SALDIRI BAŞLADI.

 Bodrum’un dünyaca ünlü koylarına sahip Torba Mahallesi’ndeki Demir ve Kaynar koyları ile Göltürkbükü’ndeki Cennetkoy çöplüğe döndü. Bu sabah saatlerinde yürüyüşe çıkan ve gördüklerine inanmakta güçlük çektiğini söyleyen  evli ve iki çocuk babası 43 yaşındaki İnna Çatal “Dün akşam saatlerinde yine burada yürüyüş yapıyordum, piknik yaptılar, yediler içtiler denize girdiler, bu sabah gördüm ki giderken çöplerini de bırakıp gitmişler. Oysa bir gün önce burası pırıl pırıldı. Şu anda tüm sahil çöp dolu, bu insanlar haftaya yine buraya gelecekler, salgın sürecinden çıktık doğaya saldırı başladı” dedi.

 

HAYAT NORMALE ÇEVRE ÇÖPE DÖNDÜ

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde tatilini geçiren ünlü modacı Neslihan Yargıcı ise çevrenin kirletilmesine tweetter hesabından tepki gösterdi.  Yargıcı “Heryer tertemizdi. Hayat normale, çevre çöpe döndü. Dışarıdan çalışmaya gelen sezonluk personel, ekmek kapısı çevreye hiç kıymet vermiyor. Ayçiçeği kabuğundan sigara ve paketi ve maske” diyerek tepkisi gösterdi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI