Bugun...


Aras , anneler gününü karanfiller vererek kutladı
Tarih: 10-05-2020 18:05:16 Güncelleme: 10-05-2020 18:10:16 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras temizlik işçisi annelere karanfil vererek anneler gününü kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-05-2020 18:05

Aras , anneler gününü karanfiller vererek kutladı

Aras , anneler gününü karanfiller vererek kutladı

Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras Anneler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bugün sabah  annesi  Ayşe Gülser Aras'ın anneler gününü kutlayan Aras, daha sonra  Ortakent-Yahşi sahilinde yürüyüş yapan kadınlara  kırmızı karanfiller verdi.

Özel bir hastaneyi ziyaret ederek  sağlık çalışanlarının anneler gününü kutlayan  Aras ardından Turgutreis Merkezin de, sokağa çıkma kısıtlamasına 4 saatlik ara verilen 65 yaş üstü vatandaşlarla buluştu, sohbet etti , karanfil vererek  kadınların anneler gününü kutladı.

 

BODRUM’ UN EBE ANNESİNİ ZİYARET ETTİ.

 

Bodrum'da ebe anne olarak tanınan emekli hemşire 93 yaşında ki Sabiha Öncel'i anneleri günü kutlaması için evinde ziyaret eden Aras  "Bugün, hepimizin hayatta en kıymetli varlıkları olan annelerimizin günü. Bu Anneler Günü'nde onlara doya doya sarılamayacak olsak da kalbimiz beraber. Bu zor günlerde bizi hayata bağlamak için kendi ailelerinden ve çocuklarından uzak kalan fedakar sağlık emekçisi anneler başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."  Dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI