Bugun...


ÇIRAKOĞLU GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tarih: 26-02-2020 19:28:36 Güncelleme: 26-02-2020 19:28:36 + -


Bodrum’da dün öğle saatlerinde Milas- Bodrum yolunun 8. Km. sinde ki Kaynar kavşağında motosikleti ile geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 80 yaşındaki emekli orman memuru Mehmet Çırakoğlu bugün göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2020 19:28

ÇIRAKOĞLU GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

ÇIRAKOĞLU GÖZ YAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

ANTERHABER - Dün öğle saatlerinde otomobil ile çarpıştıktan sonra yaklaşık 30 metre sürüklenen 4 çocuk 5 torun sahibi Mehmet Çırakoğlu bugün Umurca Mahallesi camiinde kılınan ikindi namazından sonraki cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Törene Çırakoğlu’nun eşi Gülsen Çırakoğlu,kızları Semra  Bilgili,Hatice Türkoğlu ve oğlu Selim Çırakoğlu‘nun damadı , Abidin  Türkoğlu ve Nilay Çırakoğlu, yakınları , Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras, belediye başkan yardımcıları ve yaklaşık 1500 kişi katıldı. Başkan Aras Çırakoğlu’nun yakınlarına baş sağlığı diledi.

 

 

Cenaze namazının ardından Çırakoğlu’nın  cenazesi Torba Mezarlığı’na götürülerek defnedildi.

Çırakoğlu’nun yakınları, acılarının çok büyük olduğunu, kazanın nasıl olduğu ile ilgili şüphelerinin bulunduğunu gerekirse bölgedeki kameralar ile bilirkişinin incelemesini yakından takip edeceklerini ve olayın aydınlatılmasını isteyeceklerini belirttiler.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI