Bugun...


ÜNLÜ OYUNCU KÖPEĞİNİN KATİLİNİ OTOMOBİL PLAKASI İLE ARIYOR
Tarih: 12-04-2020 16:16:58 Güncelleme: 12-04-2020 16:16:58 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük mahallesinde yaşayan ünlü oyuncu Ali Erkazan köpeğin çarpıp kaçarken plakasını düşüren otomobilin bulunması için hayvanseverlerden yardım istedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2020 16:16

ÜNLÜ OYUNCU KÖPEĞİNİN KATİLİNİ OTOMOBİL PLAKASI İLE ARIYOR

ÜNLÜ OYUNCU KÖPEĞİNİN KATİLİNİ OTOMOBİL PLAKASI İLE ARIYOR

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük mahallesinde yaşayan ünü oyuncu Ali Erkazan üç gün önce evinin önünde oynayan köpeğine bir otomobilin çarptıktan sonra kaçarken düşürdüğünü iddia ettiği plakasını sosyal medya sayfasından paylaşarak aracın bulunması için hayvanseverlerden yardım istedi. Köpeğinin ölümüne neden olan aracın plaka fotoğrafını paylaşan ve altına  

“Bu plaka ın sahibi ş..... katili arıyorum... Köpeğime çarpıp kaçtı ve ölümüne sebep oldu... Turgutreis taraflarına doğru kaçmış... Kaçarken de plakasını düşürmüş... Bulmam için tüm dostlarımın yardımını bekliyorum... Mutlaka bir tanıyan vardır” yazan Erkazan jandarmaya da şikayetçi olduğunu belirtti. Erkazan köpeğinin ölümüne neden olan sürücünün bulunmasını ve en ağır cezanın verilmesini istedi.

Ali Erkazan, Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Sıdıka dizisindeki "Zekeriya Saka" ve En Son Babalar Duyar dizisindeki "baba" rolüyle ünlenen, sanat hayatına Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başlayan Ali Erkazan, bu kurumda 15 yıl çalıştı. Levent Kırca tiyatrosunda da görev yaptı. Politik tiyatro'da oyunculuğu öğrendi.

 




Editör: Yaşar Anter



vahit çevik / 13-04-2020 22:26:00

Köpek sahibi olarak resmen şikayetçi olursa, adli makamlar plaka sahibini bulurlar zaten.



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI