Bugun...


Fedon'a doğum gününde ÖLDÜ şoku.. Ölmedim akşam gelinde ölüyü görün..
Tarih: 05-03-2020 17:49:45 Güncelleme: 05-03-2020 17:49:45 + -



facebook-paylas
Tarih: 05-03-2020 17:49

Fedon'a doğum gününde ÖLDÜ şoku.. Ölmedim akşam gelinde ölüyü görün..

Fedon açıkladı “Ne ölmesi yarın akşam Teo ile sahnedeyiz”

Fedon galaya ve doğum gününe çağrı yaptı, gelinde ölüyü görün

Fedon’a doğum gününde “Öldü şoku”

ANTERHABER -  Bodrum ilçesinde yaşayan fantezi müziğin usta ismi Fedon Kalyoncu “Kalp krizi geçirdi öldü “ söylentileri ile ilgili anterhaber.com 'a  konuştu . Fedon ne ölmesi “yarın hem galamı hemde 74. Doğum günümü kutlayacağım, her yıl 4-5 kez bir sanatçıyı öldürüyorlar bu kezde bana denk geldi” dedi.

 

 

 

DOĞUM GÜNÜ VE GALA YAPMAYA HAZIRLANIRKEN ÖLDÜ DEDİKODUSU ÇIKARDILAR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve kış aylarının bir bölümünü İstanbul’da oğlu Theo’ya ait eğlence mekanında sahne alan evli ve iki çocuk babası 73 yaşındaki Fedon bugün doğum günü kutlamasına hazırlanırken, sabah saatlerinden itibaren öldü diye söylentisi  çıkarılması kendisini ve ailesini şok ettiğini söyledi.

Sözcü’ye konuşan Fedon  bugün ve yarın akşam oğlum Theo’ ya ait Asteri isimli eğlence mekanında sahne alacağını belirterek “Ne ölmesi bugün ve yarın akşam doğum günümü kullanıp hem İstanbul’da gala yapacağım hemde oğlum Teo ile sahne alacağım. Her yıl 4-5 kez bir sanatçıyı öldürüyorlar bu kezde sıra bana geldi galiba. Sabahtan beri sağ olsunlar gerek medyadan gerekse sevenlerimizden yüzlerce telefon aldık çareyi sosyal medyadan ölmediğimi açıklamakta buldum” dedi.

 

 

GELİNDE ÖLÜYÜ GÖRÜN, DİYE ÇAĞRI YAPTI.

 

Fedon sosyal medyadan yaptığı açıklamada  “ARKADAŞLAR,,,ÖLÜM ALLAHIN EMRİ,AMA BEN HENÜZ ÖLMEDİM VE ASLAN GİBİ AYAKTAYIM,,,,,BU YALAN HABERE SEVİNEN VE ÜZÜLENLERE DUYURUMDUR,SEVGİLER...”   ve “FEDON ÖLDÜ HABERİNİ YAYANLAR....YARIN AKŞAM SAHNEME ASTERİ' YE BEKLERİM....GELİNDE ÖLÜYÜ GÖRÜN !!!!!!!BUGÜN OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜ BU ASPARAGAS HABERLERLE SEVENLERİMİ ÜZMEYİN LÜTFEN...”  dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI