Bugun...


Yürüyüşe çıkıp dönmeyen ünlü iş adamı aranmaya başlandı
Tarih: 31-08-2020 12:07:25 Güncelleme: 01-09-2020 23:49:25 + -


Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi yakınlarından dün öğle saatlerinde yürüyüşe çıkan ve bir daha geri dönmeyen ünlü iş adamı Hasan Hafızoğlu’ nu arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 31-08-2020 12:07

Yürüyüşe çıkıp dönmeyen ünlü iş adamı aranmaya başlandı

İstanbul’da yaşayan ve Muğla’nın Milas ilçesinde bağlı Ören Mahallesi yakınlarındaki Bozalan Mevkii’ndeki Ünlüsoy Tatil Sitesi’ndeki yazlığına eşi ve iki çocuğu ile birlikte tatile gelen Koç Holding A.Ş. eski yöneticilerinden iş adamı 72 yaşındaki Hasan Hafızoğlu dün öğle saatlerinde bir arkadaşı ile yürüyüşe çıktı. Arkadaşının iki saat sonra geri döndüğü yürüyüşün ardından dere yatağından ormanlık alana giren ve iki saat sonra dönerim diyen Hafızoğlu’ndan akşam saatlerine kadar haber alamayan ailesi Milas jandarması ve AKUT Bodrum ekibine ihbarda bulunarak yardım istedi.

 

 

Milas Jandarma Komutanlığı ile Ören Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler arama kurtarma köpekleri ile ve Bodrum AKUT ekibide Hafızoğlu’nu arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Hafızoğlu’nun kızı Hilvan Hafızoğlu yaptığı açıklamada “Babam sportif bir insan sık sık yürüyüş yapar spor yapar, ciddi bir rahatsızlığı yoktu. Yürüyüşten uzun süre dönmeyince ve telefonuda yanıt vermeyince endişelenmeye başladık. Bu nedenle resmi ve sivil arama kurtarma ekiplerinden yardım istedik, şu anda çalışmalar başladı, bölgede arama yapan ekiplerin sayısıda giderek artıyor” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI