Bugun...


Ak Partili Gökmen “Bodrum’un hak ettiği hizmetleri alması için çalışıyoruz”
Tarih: 27-06-2020 13:16:22 Güncelleme: 27-06-2020 13:16:22 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç yılda 2500’den fazla patlamanın meydana geldiği ve DSİ Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı içme suyu isale hattı sorunu ile ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yazılı açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2020 13:16

Ak Partili Gökmen “Bodrum’un hak ettiği hizmetleri alması için çalışıyoruz”

Ak Partili Gökmen “Bodrum’un hak ettiği hizmetleri alması için çalışıyoruz”

 

Gökmen açıklamasında şunları söyledi.

***Bodrum’da başta DSİ hatları olmak üzere ilçemizin süregelen sorunlarıyla ilgili devletimizin en sorumlu yetkilileriyle bir gün boyunca yapmış olduğumuz tespit ve çalışmaları siz değerli Bodrumlu hemşehrilerimizle paylaşmak istedik.

 

***Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Mustafa Aksu, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) Muğla şube müdürü  Mehmet İskender, DSİ Aydın bölge müdürü Göktuğ İlter, Milas Kaymakamı Eren Aslan, Muğla Orman bölge müdürü Yasin Yaprak,  Muğla Tarım il müdürü Barış Saylak, Milli Parklar dördüncü bölge müdürü Kerim Gençoğlu ile birlikte Bodrum’da yaşanan sorunları yerinde inceleyip çözüm çalışmalarını masaya yatırdık.

 

*** Başta DSİ’nin hemen her gün patlayan su borularının değişimi olmak üzere, tarımda Bodrum’a verilen önemin arttırılması, Bodrum’da milli park alanlarının geliştirilmesi, orman yangınlarıyla ilgili önleyici tedbirlerin arttırılması konularında çalışmaların hemen başlaması konusunda fikir birliğine vardık.

 

 

***Yapılan temaslar sonucunda Bodrum’da aksayan sorunlara devletimizin bir an önce el atması isteğinde olduğunda görmek bizleri çok sevindirdi.

 

***Siz değerli halkımızla birlikte yaşamış olduğumuz sorunları, devletimizle birlikte çözüme ulaştırmak için büyük bir adım attık.

 

***Bodrumumuzun hak ettiği hizmetleri alması için halkımızın desteğiyle devletimizle birlikte tüm gücümüzle çalışacağız ve her zaman siz değerli halkımızın yanında olacağız.  Herşey güzel Bodrumumuz için.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI