Bugun...


Çiko’nun dikenli tellerdeki yaşam mücadelesi, itfaiye kurtardı
Tarih: 26-07-2020 12:45:07 Güncelleme: 26-07-2020 12:45:07 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir siteye ait dikenli tellere kuyruğu sıkışan Çiko isimli kediyi 4 saat sonra itfaiye ekipleri operasyon yaparak kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2020 12:45

Çiko’nun dikenli tellerdeki yaşam mücadelesi, itfaiye kurtardı

Çiko’nun dikenli tellerdeki yaşam mücadelesi

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi Manolya Sitesi’nde vatandaşların beslediği Çiko isimli sokak kedisi , sitenin etrafını çevreleyen dikenli tellere takıldı. Kuyruğu dikenli tellere sıkışan kedi için hayvanseverler Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği’ nden yardım istedi.

Yaklaşık 4 saat dikenli tellerin üzerinde sıkışmış vaziyette bekleyen Çiko’yu itfaiye ekipleri demir kesme makası ile telleri keserek kurtardı. Çiko yakındaki veterinere götürüldü, yaralanan kuyruğu tedavi ettirildi. Kedinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

 

Site sakinlerinden 54 yaşındaki Emel Çelikel "Çiko sevdiğimiz beslediğimiz bir kediydi. Sa saatlerinde sürekli miyavlama seslerini duyduk, baktığımızda dikenli tellere kuyruğu sıkışmış hareket edemiyordu. Kurtarmak için bir süre uğraştık, başarılı olamadık daha çok yaralanmaması için itfaiyeden yardım istedik, onlar gelene kadar su içirdik" dedi.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI