Bugun...


65 yaş üstü güneş ve denizin tadını çıkardı
Tarih: 10-05-2020 14:40:59 Güncelleme: 10-05-2020 14:52:59 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesin bugün sokağa çıkma yasağının 4 saat için kalktığı 65 yaş üstü vatandaşlar sıcak ve güneşli hava nedeniyle sahillere akın etti, bol bol denize girdi, güneşlendi ayaklarını soktu. Sahil kesimleri doldu.

facebook-paylas
Tarih: 10-05-2020 14:40

65 yaş üstü güneş ve denizin tadını çıkardı

65 yaş üstü güneş ve denizin tadını çıkardı

 

ANTERHABER - Muğla’nın ilçesinde uzun zamandır sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar yasağın saat 11.00’de kalkmasının ardından sahillere akın etti. Bodrum’da 34 derece hava 20 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü ilçe de 65 yaş üstü olanlar sahillere akın etti. Yaşlıların olduğu saatlerde normal vatandaşların dışarı çıkmamaya özen gösterdiği görüldü.

 

 

BOL BOL GÜNEŞLENİP DENİZE GİRDİLER

 

Bodrum şehir merkezinde ki Kumbahçe, Paşatarlası, Bitez ve Gümbet plajlarına akın eden Bodrumlular mayoları ile güneşlendi bazıları denize girdi. Yanlarında çocukları ve yakınları ile plaja gelenler ayakkabılarını çıkarıp paçalarını sıvayıp denizin içinde yürüyüş yaptı. Bazıları deniz suyunu şişelere doldurup evine götürdü.

 

 

BODRUM KALE MANZARASINI SEYRETTİLER, ARDAKAŞLARI İLE BULUŞTULAR

 

Kumbahçe mahallesinde sokağa çıkan ve 6 arkadaşı ile birlikte sahilden kale manzarasını seyreden evli bir çocuk bir torun sahibi 80 yaşında ki Zuhal Erbay “Yaklaşık 2 aydır sokağa çıkamıyorduk, bu nedenle bir  sokak ilerdeki arkadaşlarımızı da  göremedik şimdi hem hasret gideriyoruz hem de Bodrum limanı ve kalesini seyrediyoruz, 4 saat az ama ne yapalım sağlığımız için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

Paşatarlası mahallesinde oturan evli üç çocuk 2 torun sahibi Hüsniye Cengiz ise “ Evim sahile yakın olduğu için zaman zaman kapının önüne çıkıp oturuyordum, ama evden uzaklaşmıyordum, bu gün şöyle bir dolaşıp akrabaları gördük hava aldık, sağlığımız için ne söylerlerse onu yapıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI