Bugun...


Gürün "375 bin maske dağıttık, hız kesmeden üretmeye devam edeceğiz"
Tarih: 05-05-2020 11:09:17 Güncelleme: 05-05-2020 11:09:17 + -



facebook-paylas
Tarih: 05-05-2020 11:09

Gürün

GÜRÜN "375 BİN MASKE DAĞITTIK HIZ KESMEDEN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Muğla Büyükşehir Belediyesi coronavirüs ile mücadele kapsamında bu güne kadar 375 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MELSA şirketinde haftada 15 bin adet maske üretmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Hız kesmeden maske üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Muğla  Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MELSA şirketinde haftada 15 bin adet maske üretilmeye devam ettiği açıklandı.

 

375 BİN MASKE ÜCRETSİZ DAĞITILDI

 

Bugüne kadar üretilen  70 bin tek kullanımlık, 6 bin 500 adet yıkanabilir maske üretimi gerçekleştirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi bu güne kadar ürettiği ve temin ettiği 375 bin adet maskenin dağıtımını da gerçekleştirdi. Üretilen maskeler halk pazarlarında, toplu taşıma araçlarında, eczanelerde, veteriner kliniklerine, klinik sahibi doktorlara ve sanayi esnafına dağıtıldı.

 

 

GÜRÜN , MASKE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’ li  Osman Gürün “ Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ücretsiz maskelere ulaşması için büyükşehrimize bağlı MELSA şirketinde başlattığımız maske üretimi devam etmekte. Vatandaşlarımıza bu güne kadar 375 bin adet maske dağıtımı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızda maske üretiminde bizlere destek veriyor. Üretilen tüm maskelerimiz dezenfekte makinesinden geçtikten sonra dağıtıyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız, hız kesmeden maske üremeye devam edeceğiz” dedi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI