Bugun...


İSKELE MEYDANIDA ÇOK RENKLİ DANS GÖSTERİLERİ BAŞLADI..
Tarih: 29-04-2019 20:16:02 Güncelleme: 29-04-2019 20:16:02 + -


Bodrum Dans Kulübü tarafından “29 Nisan Dünya Dans Günü Kutlama Şenlikleri” organizasyonu biraz önce İskele Meydanı’nda başladı. İskele Meydanında kurulan dev sahnede başlayan şenlikte 31 ayrı dans gösterisi sunulacak.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2019 20:16

İSKELE MEYDANIDA ÇOK RENKLİ DANS GÖSTERİLERİ BAŞLADI..

İSKELE MEYDANIDA ÇOK RENKLİ DANS GÖSTERİLERİ BAŞLADI..

Bodrum Dans Kulübü tarafından “29 Nisan Dünya Dans Günü Kutlama Şenlikleri” organizasyonu biraz önce İskele Meydanı’nda başladı. İskele Meydanında kurulan  dev sahnede başlayan şenlikte 31 ayrı dans gösterisi sunulacak.

Bodrum’da faaliyet gösteren dans kulüpleri, dernekler, bale okulları ve MEB okullarındaki dans gruplarının katılımı ile gerçekleşecek şenlikte 5 yaştan itibaren tüm yaş gruplarının birbirinden güzel dans gösterileri sergilenmeye başlarken gösteri proğramında baleden halk oyunlarına, Hip Hop tan Modern Dansa kadar birçok dans türü sergilenecek.

Saat 22.00’ye kadar sürecek şenliğin başlangıç gösterisini 10 ülkeden Bodrum’ a gelen 17 profesyonel dansçı yabancı pop müziği eşliğinde gerçekleştirdi. İskele meydanında yaklaşık 2 bin kişinin izlediği şenlikte dansçılar bol alkış aldı.

Müslüman ülkeler arasında ilk kez 2000 yılında Dünya Dans Gününü kutlayan Bodrum Dans Kulübü, o yıldan itibaren hiç ara vermeden bu özel günü kutlamaya devam etti ve bu yıl 20. Yıl kutlamalarını gerçekleştiriyor.Dünya Dans Günü Kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yıl da halka açık ve ücretsiz gerçekleştiriliyor.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI