Bugun...


YİNE PARAŞÜT YİNE FACİA, RUS PİLOT ÖLDÜ..
Tarih: 06-05-2019 14:57:23 Güncelleme: 06-05-2019 14:57:23 + -


Yazdık, çizdik , uyardık, tınan olmadı. İnsanların hayatı yok sayılmaya devam ediliyor. Ne uğruna.. Rant ve para. Bugün yine paraşüt faciası yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 06-05-2019 14:57

YİNE PARAŞÜT YİNE FACİA, RUS PİLOT ÖLDÜ..

YİNE PARAŞÜT YİNE FACİA, RUS PİLOT ÖLDÜ..

Yazdık, çizdik , uyardık, tınan olmadı. İnsanların hayatı yok sayılmaya devam ediliyor. Ne uğruna.. Rant ve para. Bugün yine paraşüt faciası yaşandı. Yamaç paraşütü ile 1800 metre rakımlı Babadağ’dan atlayan 43 yaşındaki Rus turist Andrey Kurinin denize çakıldı.

Üç gün önce arkadaş gurubu ile Ölüdeniz’e tatile gelen Kurinin tekli atlayış yapmak için anlaştı. Havalandıktan bir süre sonra paraşütünde arıza çıkan Kurinin yedek paraşütünüde açtı ancak mesafe kısa olduğu için denize çakıldı. Rus turistin düştüğünü görenler  jandarma ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bir yandanda denizden botla Kurinin’e ulaşıldı. Karaya çıkarılan ardından ambulans ile hastaneye götürülerken yaşamını yitiren Kurinin arkadaşları büyük şok ve üzüntü yaşadı. Jandarma olayla ilgili 5 kişinin ifadesini almaya başlarken , Kurinin’in cenazesi otopsi için muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI