Bugun...


İrlandalı turist paraşüt kazasında öldü
Tarih: 12-09-2020 14:20:47 Güncelleme: 12-09-2020 14:20:47 + -


Muğla’nın Fethiye ilçesine gelen İrlandalı turist dünyaca ünlü Babadağ’dan tekli atlayış yaparken kayalıklara çakılarak yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 12-09-2020 14:20

İrlandalı turist paraşüt kazasında öldü

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Mahallesi’ne bir hafta önce tatile gelen İrlanda'lı Yury Vasılyevıch, atlayış yapmak için arkadaşları ile birlikte Babadağ’ da 1800 metre yüksekliğindeki piste çıktı.

Vasılyevich yapılan hazırlıkların ardından usta pilot olduğunu ve tekli atlayış yapmak istediğini söyledi.Yaptığı atlayışın hemen ardından havada dengesini kaybeden daha sonra belirlenemeyen bir neden ile kayalıklara düştü.

İrlandalı turistin düştüğünü görenler  112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Arazinin sarp ve kayalık olmasından dolayı bölgeye Jandarma Özel Arama Kurtarma timi ile Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma timi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Vasılyevich’in olay yerinde yaşamını yitirdiği saptandı. Vasılyevich’in cenazesi dağdan indirilerek otopsi için muğla Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma kaza ile ilgili üç kişinin ifadesine vurdu, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI