Bugun...


BODRUM'DA AVM' LER BOŞA AÇILDI...
Tarih: 11-05-2020 16:30:24 Güncelleme: 11-05-2020 17:15:24 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki üç büyük AVM bugün açıldı. Ancak AVM’lere olan ilginin yok denilecek kadar az olduğu görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2020 16:30

BODRUM'DA AVM' LER BOŞA AÇILDI...

BODRUM'DA AVM' LER BOŞA AÇILDI...

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki Gümbet, Konacık ve Ortakent-Yahşi mahallelerinde bulunan üç büyük AVM bugün sabah saatlerinden itibaren açıldı. Açılan AVM’lerde bulunan mağazaların büyük bölümünün açılmadığı görüldü. Berber, kuaför ve butik tarzı işyerlerinden bazıları açılırken, elektronik eşya, yiyecek içecek ve beyaz eşya mağazalarının açılmadığı görüldü.

 

 

AVM’  LERE İLGİ OLMADI

 

AVM ‘lerin girişlerinde özel güvenlik elemanları gelen kişilerin maskelerini ve ateşlerini ölçtükten sonra girmelerine izin verildi. Ancak günde 30- 40 bin kişinin ziyaret ettiği dev AVM’de sadece 5-10 kişinin bulunduğu dikkat çekti. Açık olan işyerlerinde ise personel sayısının kısıtlı olduğu görüldü. Kapatıldıktan sonra girişleri tel kafeslerle kapatılan bir AVM 'de kafeslerin büyük bölümünün kaldırılmadığı , AVM ye gelen vatandaşların belirli noktalardan giriş yapabildiği görüldü. AVM ler dışındaki açık olan büyükalışverişmerkezlerinde ise sosyal mesafeye uyulmadığı görüldü. Bu bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. İnşaat malzemeleri satan bir işyerinde personel ve alışveriş yapanların birbirlerine çok yakın durmaları dikkat çekti. 

 

İNSANLAR VİRÜS SALGINI ETKİSİNDEN KURTULAMADI

 

Bir işyerinde çalışan 34 yaşındaki satış temsilcisi Ali Budak  “Bugün ilk gün olduğu için birçok işyeri sahibi dükkanını , iş yerini açmadı, önümüz de ki günlerde daha çok işyerinin açılacağını ve hareketlilik olacağına inanıyoruz, çünkü insanlar hala virüs salgını etkisinden kurtulamadı” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI