Bugun...


BODRUM VEFA GURUBU 6 BİN AİLEYE ULAŞTI
Tarih: 18-04-2020 18:01:50 Güncelleme: 18-04-2020 18:27:50 + -


Bodrum Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Gurubu’nun bugüne kadar 6 bin aileye gıda ve nakit yardımı yaptığı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2020 18:01

BODRUM VEFA GURUBU 6 BİN AİLEYE ULAŞTI

 

Bodrum vefa gurubu 6000 aileye ulaştı

 ANTERHABER - AK Parti ilçe başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada “Harcanan paralar devletin milletin parasıdır, reklam olarak kullanılması doğru değil”

 

Bodrum AK Parti  ilçe başkanı Osman Gökmen bugün yazılı basın açıklaması yaptı. Gökmen açıklamasında bugünede kadar Bodrum ve mahallelerinde 5 bin aileye gıda yardımı 1000 aileye ise 1000 Tl. nakit yardımı yapıldığını belirterek gıda yardımı sayısını 7 bin aileye , önümüzdeki hafta ise 2200 aileye nakit para yardımı yapılacağını söyledi. 

 

 

YARDIMLAR DEVAM EDECEKTİR

 

Gökmen “ Coronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımız bu zamanda, Bodrum’da da Devletimiz tüm birimleriyle Bodrum Belediyesi’nin de içinde bulunduğu Bodrum Kaymakamlığı Vefa Destek Grubuyla vatandaşımızın yanında olmaktadır. Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu, hayırseverlerimizin katkılarıyla bugüne kadar binlerce Bodrumlu’ya yardımda bulunmuştur. Yardımlar devam etmektedir” dedi.

 

 

HARCANAN PARALAR DEVLETİN MİLLETİN PARASIDIR, REKLAM ARACI OLARAK KULLANILMASI DOĞRU DEĞİLDİR

 

Gökmen , yapılan yardımların reklam aracı olarak kullanılması doğru olmadığını hem merkezi idarenin hem de mahalli idarelerin vatandaşımıza destek olması zaten görevi olduğunu belirterek “  Harcanan paralar devletin milletin parasıdır. Emeği geçenlere, özellikle hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu konunun siyasi malzeme yapılmasını uygun bulmuyoruz. Kimin ihtiyacı varsa muhtarlıklarımıza, belediyemize veya Vefa Destek Grubuna veya Kaymakamlığımıza müracaat edildiğinde yardıma muhtaç ise yardım yapıldığını biliyoruz. Ancak son günlerde geçtiğimiz zor süreçte şahit olduğumuz bazı açıklamalarda, özellikle bu ihtiyaçların karşılanmasında yetkili  ve sorumlu grubun içerisinde yer alan, bazı makam sahiplerinin her gün basın karşısına çıkarak sanki Devletimizin Bodrum’da yeteri kadar yardım yapmadığı algısının yaratılmak istendiğini görmekteyiz. Bu yüzden sessiz sedasız ama oldukça yoğun bir şekilde yapılan yardımları sizlerle paylaşmak istedik” dedi.

 

HİÇ KİMSE DEVLETİMİZCE MAĞDUR EDİLMEYECEKTİR

 

Gökmen açıklamasının sonunda Sosyal Yardımlaşma Dayanışma  Vakıflarından binlerce kişiye çeşitli miktarlarda nakdi yardımlar yapıldığını, Bodrum’a ulaşan binlerce maskenin  PTT tarafından dağıtılmaya başlandığını ve  esnaf ile vatandaşın elektriğinin  borçtan dolayı kesilmediğini belirterek “Elbette biraz konforumuzdan fedakarlık edeceğiz. Ama biliyoruz ki ihtiyacı olan hiç kimse Devletimizce mağdur edilmeyecektir” dedi

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI