Bugun...


MUSKİ görevlisinden Turizm Tanıtma Genel Müdürü Taşbaşı’na skandal cevap “Evine nereden gidersen git, ayrıca istediğin yere şikayet et”
Tarih: 21-08-2020 20:53:17 Güncelleme: 21-08-2020 21:06:17 + -


Bodrum’da yollarda patlayan onarım çalışmalarını yapan MUSKİ görevlileri eski Bodrum Kaymakamı ve Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı’ na verdiği “Git istediğin yere şikayet et” şeklindeki skandal cevap çok büyük tepkiye neden oldu.

facebook-paylas
Tarih: 21-08-2020 20:53

MUSKİ görevlisinden Turizm Tanıtma Genel Müdürü Taşbaşı’na skandal cevap “Evine nereden gidersen git, ayrıca istediğin yere şikayet et”

ANTERHABER - Bodrum’ un Umurca Mahallesi Derviş Görgün Caddesi’nde patlayan su hattını tamir eden MUSKİ görevlileri uygulamaları ile vatandaşı çileden çıkardı. Yolun başına tamir ve bakım çalışmaları yapıldığını belirten levhalar konulmayınca tamir yerine kadar gelen araçların birden kapatılan yolda arka arkaya sıkıştığını gören eski Bodrum Kaymakamı, İstanbul Vali Yardımcısı ve Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı MUSKİ çalışanlarını uyarmak ister.

 

EVİNE NEREDEN GİDERSEN GİT, İSTEDİĞİN YERE ŞİKAYET ET

Ve “Keşke caddenin başına uyarıcı levha koysaydınız bu caddeye girmeyip evimize başka yoldan gitseydik, bakın buraya kadar gelen araçlar geri dönemiyor bile sıkıştık kaldık, bu çile niye” diye sorduğunda MUSKİ görevlisinin önce “Nerden gidersen git”  cevabını ardındanda aynı görevlini “Benim işim burayı onarmak kime şikayet edersen et “ sözleri Cumhur Güven Taşbaşı’nı ve yanındakileri isyan ettirdi.

 

 

TURİZM KENTİNİ BIRAKIN HİZMET SEKTÖRÜNDEKİ HİÇBİR GÖREVLİ BÖYLE DAVRANMAMALI , NEZAKET VE SAYGI DİYE BİR ŞEY VAR

Otomobilde bulunan yazar Ayser Özbulut “MUSKİ Umurca İlkokulu’nun önünde bir çalışma yapıyor, tabiki olabilir, ancak yolun başına bir uyarı levhası koymaları gerekir ki vatandaş onca yolu boşuna gelip boşuna geri gelmemiş olsun. Ayrıca Cumhurbey gibi nezaketli bir insanın kibarca uyarısına bu şekilde cevap veren bir belediye görevlisini kabul etmek mümkün değil, bu ayıp nedeniyle bizim yüzümüz kızardı. Bu personel Taşbaşı’nı tamımamış olabilir ama bir insan olarak çok daha nezaketli ve uygar olabilir, hatayı hemen düzeltme yoluna gidebilirdi, bekledik olmadı” diye konuştu. Olayın yaşandığı anda yaklaşık 15 araçta bulunan vatandaşların, tamiri yapılan caddenin trafiğe kapatılmayarak sürücülerin boşuna  o yola girerek 200 metre gelip güçlükle geri dönmeleri nedeniyle tepki gösterdikleri görüldü.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI