Bugun...


“4 gün evde hamlamışız dediler market arabasıyla dolaştılar”
Tarih: 27-05-2020 14:05:13 Güncelleme: 27-05-2020 14:11:13 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4 gün süren yasağın ardından bugün sokağa çıkanlar gezdi dolaştı.

facebook-paylas
Tarih: 27-05-2020 14:05

 “4 gün evde hamlamışız dediler market arabasıyla dolaştılar”

Bodrum caddeleri  “4 gün evde hamlamışız dediler market arabasıyla dolaştılar”

ANTERHABER -  Bir çift ise caddelerde bir alış veriş merkezine ait süpermarket arabasıyla dolaştı. “Dört gün evde hamlamışız çok yürüyünce yoruldum çareyi market arabasında bulduk” dediler, ilginç görüntüler oluşturdular.

Muğla’ nın Bodrum ilçesinde 4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı Ramazan Bayramı’nın ardından bugün hareketli anlar yaşandı. Bodrum cadde ve sokaklarında yürüyüş yapanlar ve  alışverişe çıkanlar renkli görüntüler oluşturdu.

 

 

 ALIŞVERİŞE ÇIKTILAR EVE BÖYLE DÖNDÜLER.

 

Eskiçeşme Mahallesi Turgutreis caddesinde bir kadının süpermarket arabasına binerek yanındaki erkeğin onu iteklemesi hem sürücüleri hem de yolda yürüyenleri şaşkına çevirdi. Uzun süre cadde ortasında bu şekilde gidenler fotoğraflarının çekildiğini görünce önce şaşırdılar sonra güldüler. 29 yaşındaki Belfin Özek “4 gündür kapıdan dışarı adımımızı atmadık bugün hem alışveriş yapalım hem de yürüyelim diye sokağa çıktık ama çok yürümüşüz, haftalardır hareketsiz kalınca hamlamışız, alış veriş yapacak halimiz kalmadı , ben yorulunca alış veriş arabasına bindim 3 km ilerideki evimize böyle dönüyoruz” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI