Bugun...


BODRUM'DA DÜN BUGÜN VE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
Tarih: 11-04-2020 12:06:44 Güncelleme: 11-04-2020 13:05:44 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün denize girip sahillerde güneşlenenlerin görüntüleri çekilirken bugün ise Bodrum tarihi sessizliğe gömüldü.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2020 12:06

BODRUM'DA DÜN BUGÜN VE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

 

BODRUM'DA DÜN BUGÜN VE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün denize girip sahillerde güneşlenenlerin görüntüleri çekilirken bugün ise Bodrum tarihi sessizliğe gömüldü. Sokağa çıkma yasağı konulmasından itibaren Bodrumluların büyük bölümü yasağa uydu, uymayanların önünü polis çevirerek evlerine gönderdi. Dünyaca ünlü plajlar tarihlerinde ilk kez bu kadar boş kaldı. 

 

 

DÜN PLAJLARDA HAREKETLİLİK VARDI, ÇOLUK ÇOCUK DENİZ KEYFİ YAPTILAR

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısmen sokağa çıkma yasağı olmasına evlerde kalın denilmesine rağmen büyükşehirlerden gelen dün (Cuma günü) Bodrum’un Camel Beach sahilinde güneşlenip denize girdiler. Hattı bazı vatandaşlar dünyaca ünlü Camel beach sahiline masa atıp bikinileri ile eğlence oyunları oynadı, yürüyüş yaptı. Sahillerde güneşlenip denize girenleri motorlu trafik polisleri uyardı, evlerine gönderdi.

 

 

PLAJLAR BUGÜNDE BÖYLEYDİ

 

Dün gece saat 24.00 ‘ten itibaren sokağa çıkma yasağının başlaması ile birlikte turistik ilçe tarihinde ilk kez bu kadar boş kaldı. Bodrum’ un dünyaca ünlü Paşatarlası, Kumbahçe, Gümbet, bitez, Camel beach ve Torba plajları bomboş kaldı. Polis ekipleri nedensiz ve gereksiz yere yola çıkan vatandaşların önlerini keserek uyarılarda bulundu evlerine gönderdi. Bodrum’da küçük balıkçılar ilk kez denize açılamadım tekneler barınakta kaldı.

Sokağa çıkma yasağına ilçede yaşayanların önemli bölümünün uyduğu görüldü.

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI