Bugun...


Bodrum’da DSİ hattı yine patladı, patlak saymaya devam ediyoruz…
Tarih: 05-09-2020 12:53:54 Güncelleme: 05-09-2020 15:57:54 + -


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bugün yapılan yazılı açıklamada Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde içme suyu isale hattının yine patladığı, bakım ve onarım çalışmalarının başladığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2020 12:53

 Bodrum’da DSİ hattı yine patladı, patlak saymaya devam ediyoruz…

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki içme suyu isale hattı bu kez Ortakent –Yahşi Mahallesi’nde caddenin ortasında patladı.  Yaklaşık 3 metre genişliğinde 2,5 metre derinliğinde dev çukurun açıldığı caddede görenler şok oldu. Belediyenin müdahalesi ile su hattı kesildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde içme suyu hattı  1796. Kez patladı. Bu sabah saatlerinde caddenin tam ortasında meydana gelen patlamada üç metre genişliğinde 2,5 metre derinliğinde dev çukur açıldı.

Patlama nedeniyle Ortakent-Yahşi Mahallesi’ne Bitez’e bağlayan Kargı Caddesi tamamen trafiğe kapatıldı.

 

 

CADDENİN TAM ORTASINDAN İÇME SUYU HATTI DÖŞENİRMİ

Belediye ekiplerinin yaptığı hızlı müdahale ile su hattı kesildi. Mahallenin büyük bölümünün susuz kaldığını belirten evli ve iki çocuk babası Mehmet Şencan (45) “Bu mahallede en az 14 kez su hattı patladı, üstelik bu patlamalar gördüğünüz gibi caddenin tam ortasında meydana geliyor ve ölümcül kazalara yol açabiliyor. İçme suyu hattında kullanılan malzemelerin yetersiz olmasını bırakın hangi akıl caddenin tam ortasından su hattını geçirir böyle tehlikeye davetiye çıkartır” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “1796 KEZ PATLADI”

Muğla Büyükşehir Belediyesi ise yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde içme suyu isale hattının yine patladığı, bakım ve onarım çalışmalarının başladığı belirtildi. “Muğla’nın Bodrum ilçesi Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerindeki (DSİ) Devlet Su İşlerine ait 700 CTP içme suyu hattı patladı. Bu patlakla birlikte Bodrum’da Devlet Su İşlerine ait içme suyu patlak sayısı Bin 796’ya ulaştı. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum’da (DSİ) Devlet Su işlerine ait içme suyu hatlarının sık sık paklaması büyük tepkilere neden oldu.  Son olarak Bodrum’un Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerindeki (DSİ) Devlet Su İşlerine ait 700 CTP içme suyu hattı patladı. Bu patlakla birlikte Bodrum’da Devlet Su İşlerine ait içme suyu patlak sayısı Bin 796’ya ulaştı”

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI