Bugun...


Bodrumlu miniklerin Cumhuriyet coşkusu klip oldu
Tarih: 28-10-2020 12:16:35 Güncelleme: 28-10-2020 12:16:35 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 7 yaşındaki ilkokul çocuklarının binlerce flamingonun bulunduğu Tuzla Sulak alanında çektiği Cumhuriyet Bayramı klibi büyük beğeni kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2020 12:16

Bodrumlu miniklerin Cumhuriyet coşkusu klip oldu

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bitez Gülümser Danacı İlkokulu 2 F sınıfının 7 yaşındaki 18 öğrencisi Bodrum yakınlarındaki Tuzla Sulak Alanı’nın ortasındaki 200 yıllık eski Tuz Fabrikası etrafından Cumhuriyet Bayramımız isimli klip çekti.

 

CUMHURİYET VE BODRUM' U TÜRKÜLERLE ANLATTILAR

 

26 yıllık İlkokul sınıf öğretmeni Hilal Sezgin öncülüğünde İzmir Marşı ile başlayan  ve Artvin, Silfke, İzmir ve Kerimoğlu yöresel halk oyunları ve müzik eşliğinde binlerce flamingonun bulunduğu sulak alan ile Bodrum’un tarihi mekanları ve cennet koylarının tanıtımının yapıldığı klip kısa sürede büyük ilgi gördü. Öğretmen Sezgin “Çocuklarımız okula başladıktan 6 ay sonra pandemi süreci başladı, belirli bir süre ayrı kaldık. Bu sürece rağmen evlerinde müzik ve halk oyunları çalışmalarını online sürdürdük ve yine bu süreçte bu yıl kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bir Cumhuriyet klibi hazırlayarak kutlamak istedik. Klipte hem Cumhuriyet’imizin bize armağan ettiği değerleri hem de güzel ilçemizin doğal ve tarihi güzelliklerinin tanıtımını yaptık” diye konuştu.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI