Bugun...


İNGİLİZ KADIN CORANADAN YAŞAMINI YİTİRDİ EŞİ KARANTİNADA
Tarih: 09-04-2020 18:08:18 Güncelleme: 09-04-2020 18:08:18 + -


Yaklaşık 15 yıl önce Muğla’nın Fethiye ilçesine yerleşen İngiliz kadın corona virüsünden yaşamını yitirdi. Kadının eşinin de test için Fethiye Devlet Hastanesi’nde karantina altına alındığı öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2020 18:08

İNGİLİZ KADIN CORANADAN YAŞAMINI YİTİRDİ EŞİ KARANTİNADA

İNGİLİZ KADIN CORANADAN YAŞAMINI YİTİRDİ EŞİ KARANTİNADA 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ki Çalış mevkiinde 15 yıl önce villa satın alarak yerleşen ve   eşi Jack Atihon Hunt  ile birlikte yaşayan 73 yaşındaki İngiliz Jayne Kathleen Hunt yaklaşık bir hafta önce grip ve solunum yetmezliği nedeniyle başvurduğu Fethiye Devlet Hastanesi’nde yapılan test sonuçlarına göre pozitif çıkmıştı.

 

 

EŞİ KARANTİNAYA ALINDI 

 

 Hunt bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Hunt’un eşi Jack Atihon Hunt’unda üç gün önce rahatsızlanarak aynı hastanede tedavi ve karantina alınmıştı. Hunt’ında test sonuçlarının pozitif çıktığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

15 YIL ÖNCE VİLLA ALIP YERLEŞMİŞTİ 

 

15 yıl önce Fethiye Çalış plajına yakın yerde villa satın alarak yaşamlarını sürdüren Hunt ailesinin durumu ilçede yaşayan Türk ve İngiliz arkadaşlarını  üzüntüye boğdu. Hun’un Fethiye’de toprağa verileceği öğrenildi.


Yaklaşık bir hafta öncede Fethiye’de İstanbul’dan Fethiye’ye gelen 71 yaşındaki Mehmet Saltık yaşamını yitirmiş ve pozitif olan eşide tedavi görerek taburcu edilmişti.




Kaynak: Gerçek Fethiye

Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI