Bugun...


Yunanistan’ın turizm cennetinde feci kaza sürat teknesi İngiliz kadının üstünden geçti
Tarih: 01-09-2020 10:07:56 Güncelleme: 01-09-2020 10:07:56 + -


Yunanistan’ ın dünyaca ünlü turistik adası Korfu'da meydana gelen olayda sürat teknesinin, yüzen İngiliz turist kadının üzerinden geçerek feci şekilde ölümüne neden olduğu belirtildi. Olaydan sonra kaçan ve ölüme neden olan üç kişi yakalanarak göz altına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2020 10:07

Yunanistan’ın turizm cennetinde feci kaza  sürat teknesi İngiliz kadının üstünden geçti

Yunanistan’ın turistik adalarından Korfu' daki villasına eşi ve çocuğu ile birlikte tatile gelen ve bir üniversitete öğretim üyesi olduğu belirtilen 60 yaşındaki Claier Galtman dün öğle saatlerinde evinin yakınındaki Avlaki Plajı'na gitti.

 

SÜRAT TEKNESİ ÜZERİNDEN GEÇTİ DURMADI

Denize girip yaklaşık 100 metre kadar açılan Galtman'a  yüzerken büyük bir hızla gelen ve bir kişiye su kayağı yaptıran sürat teknesi çarparak üzerinden geçti. Yüzlerce  turistin gözü önünde meydana gelen ve kanlar içerisinde kalan Galtman'a sahilden yüzerek gidenler kıyıya çıkardı. Galtman'ın olay yerinde feci şekilde parçalanarak yaşamını yitirdiği belirtilirken sürat teknesinin durmayarak yoluna devam ettiği belirtildi.

 

 

FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜ

Galtman’ın kafasının koptuğu vücudunun büyük bölümünde parçalanmalar olduğu belirtildi. Yüzlerce turistin tanık olduğu kazanın ardından  kaçan üç kişinin tekneyi Agios Stefonos plajında terk ettiği teknenin bulunarak polis tarafından güvenli bir yere götürüldüğü, üç kişinin ise yakalanarak göz altına alındığı ve Korfu Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulandıkları belirtildi.

İngiliz Galtman’ın eşi ve oğlunun büyük şok yaşadığı cenazesinin otopsi için adli tıp kurumuna gönderildiği belirtildi. Galtman’ın avukatlarının olaya müdahil olduğu açıklandı.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI