Bugun...


15 Haziran geldi liman bitmedi. Elektriksiz , susuz, yolsuz turizm olur mu?
Tarih: 15-06-2020 16:58:59 Güncelleme: 15-06-2020 16:58:59 + -


Bodrum İyi Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamada bitirilemeyen liman çalışmalarına isyan etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün 15 Haziran’da liman çalışmalarının bitireceğini duyurmuştu.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2020 16:58

15 Haziran geldi liman bitmedi. Elektriksiz , susuz, yolsuz turizm olur mu?

15 Haziran geldi liman bitmedi. Elektriksiz , susuz, yolsuz turizm olur mu?

 

Kanber fotoğraflarını yayınladığı Bodrum limanı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

***Bölgede büyük sermaye gruplarının yatırımlarına her türlü kolaylık sağlanırken Bodrum Merkez , Bitez , Ortakent , Akyarlar , Turgutreis bölgelerinde tadilat bahanesi altında, Bodrum ve çevresinin kişiliğini ve karakterini oluşturan değerlerin ve esnafının sistematik biçimde yok edilmeye çalışıldığını üzülerek gözlemlemekteyiz.

 

 

***Bu bölgelerde esnafı yaşatan ve bölgeyi yaşanır kılan yolların bilerek ve isteyerek yürünemez halde bırakılması , tadilat bahanesiyle bile olsa “Turizm sezonu” olarak görülen ve belediye başkanının ısrarlı iddialarına rağmen 15 Haziran gibi bir tarihte bitmemiş olması , belirli bir art niyetin yegane göstergesidir.

 

***Bodrum’un Limanında teknelerini susuz ve elektriksiz , esnafını yolsuz , bölgede yaşayanları mutsuz ederek toz duman içinde bırakarak kim neyi hedeflemektedir ?

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI