Bugun...


Sosyal medyadan tecavüz mağduru olduğunu duyurdu devlet korumaya aldı
Tarih: 29-08-2020 14:47:41 Güncelleme: 29-08-2020 18:24:41 + -


Muğla’nın Milas ilçesinde sosyal medyadan tecavüze uğradığını iddia eden 19 yaşındaki genç kız polis tarafından bulanarak korumaya alındı.

facebook-paylas
Tarih: 29-08-2020 14:47

Sosyal medyadan tecavüz mağduru olduğunu duyurdu devlet korumaya aldı

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki S.K.  sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda  bir avukatın cinsel saldırısına ve tecavüzüne maruz kaldığını ve bunalıma girmesi nedeni ile intihar edebileceğini belirterek yardım istedi. S.K.'nın çalıştığı işyerinden bir süre önce ayrıldığı öğrenildi.

Paylaşımları takip eden Milas polisi S.K.'yı Hayıtlı Mahallesi’ndeki bir cafeteryada otururken buldu. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen genç kızın ifadesi alındı. S.K.' nın korktuğu, bunalıma girdiği ve yaşamından endişe duyduğunu belirtmesi üzerine devlet korumasına alındığı belirtildi ve  psikolojik destek verilmeye başlandığı öğrenildi.

“BU OLAYI YAŞADIĞIMDAN BERİ ÖLMEK İSTİYORUM”

S.K., @kartanesi_04 kullanıcı adıyla Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Yaşamıma son vermeden önce bir kaç şey yazmak istiyorum: 19 yaşındayım. Avukat Ü.I.’nın cinsel saldırısına uğradım. Ailesi ve arkadaşları tarafından defalarca tehdit ve taciz edildim. Bu olayı yaşadığımdan beri ölmek istiyorum.”

 

Tecavüze uğradıktan sonra şikayetçi olmaması için avukat Ü.I., ailesi ve arkadaşları tarafından kendisine tehdit ve hakaret dolu binlerce mesaj atıldığını ifade eden S.K., mesajların ekran görüntülerini de aynı hesaptan paylaştı.

“PARASINI VERELİM TEDAVİ OL”

Genç kız paylaştığı fotoğraflara “Bunun gibi binlerce mesaj aldım ailesinden, arkadaşlarından, kendisinden… Bana ‘seni akıl hastanesine veya psikiyatriye götürelim tedavi edelim, parasını biz ödeyeceğiz. Sana istediğin kadar para vereceğiz’ diye teklifte bulundular” notunu ekledi.

 Adı açıklanmayan avukat ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI