Bugun...


Umurcalı Mehmet Çırakoğlu motosiklet kazasında yaşamını yitirdi
Tarih: 25-02-2020 19:50:41 Güncelleme: 26-02-2020 13:29:41 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen kazada aniden sol tarafa dönmeye çalışan 80 yaşındaki motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisi ile 30 metre sürüklendi.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2020 19:50

Umurcalı Mehmet Çırakoğlu motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

UMURCALI MEHMET ÇIRAKOĞLU MOTOSİKLET KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

 

 

 

(Mehmet Halil Çırakoğlu ve kullandığı motosikleti)

 

ANTERHABER - Kafasını yere çarpan motosiklet sürücüsü emekli orman memuru Mehmet Halil Çırakoğlu  kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybederken, otomobil sürücüsü ise kazanın etkisinden dakikalarca kurtulamadı.

 

 

(Otomobil sürücüsü Turgut Kıvanç, uzun süre kazanın şokunu atlatamadı) 

 

Kaza bugün saat 14.30 sıralarında Milas Bodrum karayolunun 8. Km sindeki Kaynar Kavşağı’nda meydana geldi. Bodrum’un Umurca mahallesinde yaşayan evli ve 4 çocuk 5 torun sahibi 80 yaşındaki Mehmet Halil Çırakoğlu kullandığı  48 TV 167 plakalı motosikleti ile seyrederken , aynı anda aynı istikamette giden ve sol şeritte bulunan Turgut Kıvanç (50) ‘ın kullandığı  34 VS 8039 plakalı otomobile sağ ön tarafından çarptı. Kavşakta aniden sola döndüğü iddia edilen Çırakoğlu çarpmanın etkisi ile motosiklet yere düşerek yaklaşık 30 metre kadar sürüklendi. Olaydan sonra vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi ‘ne kaldırılan Çırakoğlu bir süre sonra yaşamını yitirdi.

 

 

KAVŞAK HİZASINA GELDİĞİMİZDE ANİDEN SOLA DÖNDÜ BANA ÇARPTI

 

Otomobil sürücüsü  Turgut Kıvanç olay anında büyük şok yaşadı. Kıvanç yaptığı açıklamada “Bodrum’da iki evim vardı tadilat yaptım, İzmir Urla’ya dönüyordum. Kavşağa geldiğimizde ben motosikletlinin sol tarafında seyrediyordum, ancak motosikletli birden direksiyonu kırarak benim sağ ön tarafıma çarptı sonra savruldu, sürüklendi. Hemen durdum yardıma koştum ancak kafasından kaskı fırlamıştı kanlar içindeydi, büyük şok ve üzüntü içerisindeyim, bana nasıl çarptığını hala anlayabilmiş değilim” diye konuştu.

Kazadan sonra Milas Bodrum karayolu yaklaşık 45 dakika trafiğe kapalı kaldı, aralıklarla geçiş verildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Mehmet Halil Çırakoğlu'na Allah'tan rahmet , ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Umurça mahallesinden Gülsen Çırakoğlu’nun eşi,Semra  Bilgili,Hatice Türkoğlu ve Selim Çırakoğlu‘nun babaları,Halil brahim Bilgili , Abidin  Türkoğlu ve nilay Çırakoğlu’nun kayınpederi ormancıMehmet Çırakoğlu'nun cenazesi bugün Umurca Cmaii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Torba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

(Mehmet Halil Çırakoğlu)

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI