Bugun...


TORBA KAVŞAĞINDA AMBULANS KAZASI, ÖLÜMDEN DÖNDÜLER
Tarih: 26-06-2020 20:17:47 Güncelleme: 26-06-2020 20:44:47 + -


Bodrum’ un Torba Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada bir jeep ile çarpışan 112 Acil sağlık Servisi ambulansı kullanılamaz hale geldi.3 sağlık personeli kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2020 20:17

TORBA KAVŞAĞINDA AMBULANS KAZASI, ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

TORBA KAVŞAĞINDA AMBULANS KAZASI, ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

 

Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada 48 AAF 856 plakalı ambulans ile plakası belirlenemeyen bir jeep Torba sahil yoluna dönülen kavşakta çarpıştı. Kazadan sonra ambulans kullanılamaz hale gelirken ikisi kadın 3 sağlık çalışanı kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atlatamadı.

 

KAZAYA TRAFİK IŞIKLARININ YANLIŞ ÇALIŞMASI NEDEN OLDU İDDİASI

Sağlık personeli kazayı yara almadan atlatırken olayın tanıklarından fotoğraf sanatçısı Olga Ceylan kazaya düzensiz yanan ve sürekli sarı halde yanık olan trafik ışıklarının neden olduğunu iddia ederek “Bu ışıklar Torba sahil yolundan çıkış yapan araçlarla Göltürkbükü ve Bodrum’dan gelen araçları çok zor durumda bırakıyor. Ben Torba’da yaşıyorum ve bu ışıkların kazaya neden olabileceğini belirterek ilgili tüm kurumlara şikayette bulundum ancak herkes topu birbirine atarak biz ilgilenmiyoruz , diyor. İşte bugünde bir jeep ile ambulans çarpıştı. Önlem alınması trafik ışıkların tam ve doğru çalışması için birilerinin ölmesini mi bekliyorlar” dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI