Bugun...


YALIKAVAK' DA MOBİLYA MAĞAZASI ALEV ALEV YANDI
Tarih: 08-05-2020 14:19:01 Güncelleme: 08-05-2020 14:28:01 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2.el ev, otel , pansiyon ve restoran mağazasın da yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü, yangına müdahale eden işçiler yaralandı. Çevredeki mağazalara sıçramak üzere olan yangın son anda önlendi, Bodrumlular kabus dolu anlar yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2020 14:19

YALIKAVAK' DA MOBİLYA MAĞAZASI ALEV ALEV YANDI

YALIKAVAK' DA MOBİLYA MAĞAZASI ALEV ALEV YANDI

 

ANTERHABER - Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak mahallesi Gökçebel Mevkii’nde Bodrum –Yalıkavak karayolu üzerinde 45 yaşındaki Hakan Şahin’e ait 2. El ev,otel, pansiyon ve restoran beyaz eşya ve mobilyalarının satışa sunulduğu mağazada yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü.

 

 

BODRUM KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI

 

Alevlerin büyümesi üzerine polis ve zabıta ekipleri Bodrum-Yalıkavak karayolunu trafiğe kapattı, yol üzerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yangına önce Hakan Şahin ve çevre işyerlerinde çalışan esnaf müdahale etti.Alev alev yanan mağazada ki ürünlerini kurtarmaya çalışan Şahin ve iki elemanı hafif şekilde yaralandı. Yangına otuza yakın işçi ile 4 itfaiye aracı ile iş makinaları müdahale etti.

 

 

ALEVLERİN YANDAKİ MAĞAZALARA SIÇRAMASI SON ANDA ÖNLENDİ

 

Yangında mağazanın tamamı bir saat içerisinde kül oldu. Alevlerin rüzgarın etkisi ile büyümesi üzerine itfaiye ekipleri güvenlik önlemi aldı. Alevlerin bir bölümü yandaki mağazaların içerisine kadar girince korku ve gerginlik yaşandı.35 yaşındaki klima teknisyeni Uğur Yakut “Yalıkavak’tan geliyordum birden alevleri gördük ve yangına koştuk, yardım ettik bir yandan itfaiyeyi çağırdık. Önce bir araç geldi ve yeterli olmadı, çevredeki işçilerle yoğun mücadele verdik ama mağaza büyük rüzgar çoktu, itfaiye hızlı ve çok sayıda gelseydi, sonuç bu kadar kötü olmazdı” dedi.

 

 

YANGININ ÇIKIŞINI GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

 

Mağaza sahibi Hakan Şahin yangının çıkışını göz yaşları içerisinde anlattı. Üç yıl önce mağazayı açtığını ve bütün birikimini buraya yatırdığını belirten Şahin “ Mağazadaydım uzatma kablosunu çekiyordum , biraz teknik iş yapacaktım bir anda arkamda alevlerin büyüdüğünü gördüm, yangına müdahale ettim, ama büyümesini  önleyemedim çok rüzgar vardı, bir anda mağazanın her tarafını alevler sardı. Borçlarımı yeni bitirmiştim, tüm birikimim gitti, yeniden sıfırdan başlayacağım. Mübarek ramazan da namaza gideyim diye hazırlanıyordum, başıma bu geldi. En büyük tesellimiz can kaybı olmaması, ne yapalım çalıır yine kendimizi toparlamaya bakarız, her işte bir hayır vardır” dedi.

Bodrum-Yalıkavak karayolu yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapalı kaldı. İtfaiye ekipleri yangında soğutma çalışmasına başlarken polis yangına ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI