Bugun...


JANDARMADAN İKİ İLÇE DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
Tarih: 15-05-2020 17:24:38 Güncelleme: 15-05-2020 17:24:38 + -


Muğla’nın Köyceğiz ve Ortaca ilçelerin de jandarmanın yaptığı operasyonlar sonucunda kök kenevir bitkisi ile skunk madde ele geçirildi. Üç kişi göz altına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 15-05-2020 17:24

JANDARMADAN İKİ İLÇE DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

JANDARMADAN İKİ İLÇE DE UYUŞTURUCU OPERASYONU 

 

ANTERHABER - Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucu, Köyceğiz İlçesi Beyobası  Mahallesi’ n de ikamet eden H.Ş. ve M.Ş. isimli şahısların ev ve arazilerinde uyuşturucu madde imal ticareti ve yasadışı ekim yaptıkları bilgisinin alınması üzerine şahısların ev ve eklentileri ile arazilerinde yapılan aramada (173) kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak H.Ş. ve M.Ş. isimli şahıslar gözaltına alınarak adli işlemlere başlandı.

 

 

Diğer bir operasyon ise Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Jandarma ekipleri evinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı ihbar edilen V.H. nin evine yaptığı baskında yaklaşık 80 gram uzunluğunda 35 kök dişi kenevir bitkisi, 1 adet kenevir yetiştirme düzeneği ve 69 gram skunk isimli uyuşturucu maddele ele geçirdi. V.H. göz altına alınarak ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI