Bugun...


ARAS SOKAK SOKAK DOLAŞTI "TÜM TEDBİRLERİ ALDIK, ÇIKMAYIN" DEDİ
Tarih: 11-04-2020 12:25:13 Güncelleme: 11-04-2020 14:59:13 + -


Dün gece yarısı başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras bu sabah tüm tedbirlerin alındığını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2020 12:25

ARAS SOKAK SOKAK DOLAŞTI

ARAS SKAK SOKAK DOLAŞTI "TÜM TEDBİRLERİ ALDIK ÇIKMAYIN" DEDİ

ANTERHABER - Aras “Bodrum tarihinin en sessiz bölümünü yaşıyor. Güzel bir sessizlik çünkü insan hayatı ve sağlığı bizim için çok değerli, bodrumlular yasaklara uyuyor bizde ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

 

 

BELEDİYE BAŞKANI ARAS “BODRUM TARİHİNİN EN SESSİZ GÜNÜNÜ YAŞIYOR”

 

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras bu sabah acil kriz masasını toplayarak vatandaşların ekmek ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması ve aksaklık yaşanmaması için gerekli talimatları verdi.

Aras ardından kurum amirleri ile birlikte Bodrum’da sokak sokak cadde cadde dolaşarak gerekli tedbirlerin alınmasını sağladı. anterhaber.com ' a açıklamalarda bulunan Aras “Bu tür yasağın geleceğini tahmin ediyorduk bu nedenle ilgili birimlerimizle gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Bu sabah saatlerinde 50 ihtiyaç telefonu aldık ve hemen personelimiz bunları giderdi. Bodrum halkı şu anda sokağa çıkma yasağına neredeyse yüzde 100 uyuyor. Bodrum tarihinin en sessiz gününü yaşıyor ancak bu sessizlik güzel , insan için hayati önem taşıyan bir sessizlik insan hayatı ve yaşamı bizim için çok önemli ve değerli bu nedenle bu sessizlik iyi , vatandaşlarımız evlerinde kalsın biz her türlü yardımı yapacağız” dedi.

 

 

POLİSLER SOKAĞA ÇIKANA GÖZ AÇTIRMADI

 

Bodrum'da motosikletli polisler ve otomobil ile tüm mahalleleri dolaşan ekipler nedensiz ve gereksiz yere çıkan vatandaşlara uyarılarda bulunup evlerine gönderdi. Sokağa çıkma yasağı süresince sokağa çıkmakta ısrar eden ve boş nedenlerle çıkanlara idari para cezası uygulanacağı belirtildi.



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI