Bugun...


Ahmet Aras “Îşçilerim sokaktayken ben evde oturamam” dedi , sokak sokak dolaştı
Tarih: 28-03-2020 15:26:36 Güncelleme: 28-03-2020 15:42:36 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum belediye başkanı Ahmet Aras , kent içerisinde dezenfekte işlemlerinin devam ettiği bölgelerde esnafı ziyaret etti, ihtiyaç listesi yaptı. Aras “İşçilerim sokakta dezenfekte çalışması yapıp çöp toplarken ben makamda veya evde oturamam. Bodrum’un hiç olmadığı kadar sizlere ihtiyacı var” dedi. Personeline moral verdi.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2020 15:26

Ahmet Aras  “Îşçilerim sokaktayken ben evde oturamam” dedi , sokak sokak dolaştı

 

Ahmet Aras  “Îşçilerim sokaktayken ben evde oturamam” dedi , sokak sokak dolaştı

 

Dünya genelinde etkisini arttırarak devam eden corona virüsü  salgınını önleme kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Bodrum Belediyesi oto sanayi sitelerinde dezenfektasyon uygulaması yaparak çalışanlara maske ve solüsyon dağıttı. Bu dönemde özverili bir şekilde çalışan ekiplere teşekkür eden Ahmet Aras, “Bodrum’un hiç olmadığı kadar sizlere ihtiyacı var” dedi. Personeline moral verdi.

Salgına  karşı alınan önlemleri ve yapılan uygulamaları kentin çeşitli bölgelerinde  denetleyen Aras, Çevre Koruma ile Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinden kurulan dezenfektasyon birimini denetledi.

 

 

 ŞU ANDA OLAĞANÜSTÜ BİR DURUM YAŞIYORUZ SİZLERE MİNNETTARIM

 

Konacık Mahallesi’ndeki Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı kademe noktasında dezenfektan kıyafetleri giyerek personeline yönelik konuşma yapan Aras   “Ben her şeyden önce sizlere minnettarım. Sizler bu zor dönemde Bodrum'un gururu oldunuz gülen yüzü oldunuz. Bu virüs riskine tehdidine rağmen, bütün arkadaşlarım sahada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için adeta bir asker gibi çalışıyorlar. İşte bu ruh bizim Türk milletinin ruhudur. Yaz gelmiş gibi bir milyon insanı buraya getirirsek sistemimiz buna karşılık vermez. Herkes evinde kalsın. Corona virüsü tehdidi geçince Bodrum'a gelin, tatil yapın eğlenin ve gezin. Şu anda olağanüstü bir durum yaşıyoruz.” Dedi.

 

 

 

PERSONELİM ÇALIŞIRKEN BEN EVDE OTURAMAM

 

Bodrum’un diğer kentlere oranla daha fazla risk altında oluğunu hatırlatan Aras, şu anda olağanüstü bir durum söz konusu olduğunu belirterek “Hizmetleri yürütürken öncelikle kendi güvenliğimizi sağlamalıyız ki gönül rahatlığı içinde görevimizi yürütelim. Bodrum'un size ihtiyacı var hem de hiç olmadığı kadar. Ben de aynı sizler gibi sahadayım. Ben evde oturup kendimi koruyamam çünkü görevim bu, halkım bana oy verirken sen bizim adımıza bu görevi yürüt dedi. Benim personeli dışarıda çalışırken sahadayken ben evde oturmam. Bu dönemde yaptığımız çalışmalarla ekibimizle örnek bir ilçeyiz şu anda Bunu sağlayan ekibimize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

 

Ahmet Aras, buradaki programının ardından Başkan Yardımcıları ile sanayi esnafını ziyaret etti.

Sanayi esnafının talebi doğrultusunda bugün sabah saatlerinde Konacık Sanayi Sitesinde işletmelerde ve blok ara yollarında dezenfektasyon işlemleri uygulanarak esnaf ve çalışanlarına maske ile solüsyon dağıtıldı.

Hafta içi Bodrum Sanayi Sitesinde ilaçlama yapan ekipler önümüzdeki günlerde Yalıkavak Sanayi Sitesinde dezenfekte çalışması yapacak.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI