Bugun...


Cezaevi'ndeki çocuklara oyun evi yapmak için konser düzenlediler
Tarih: 09-03-2020 11:08:12 Güncelleme: 09-03-2020 11:08:12 + -


Muğla'nın Bodrum ilçesinde, farklı meslek guruplarından oluşan koru Ayvalık Açık Cezaevi’nde anneleri ile birlikte yaşamını sürdüren ana okulu yaşındaki çocuklara Oyun Evi yapmak için destek konseri düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2020 11:08

Cezaevi'ndeki çocuklara oyun evi yapmak için konser düzenlediler

Ayvalık Cezaevi çocuklarına oyun evi yapılması için destek konseri düzenlendi

 

ANTERHABER - Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan müzisyen Pınar Seli ‘nin öncülüğünde kurulan 25 kişilik kadınlar korosuna ünlü müzisyen İskender Paydaş’da destek verdi. Yaklaşık altı ay çalışmalarını sürdüren ve aralarında eczacıdan turizmciye, emlak danışmanından mühendise, marketçiden turizmciye kadar farklı mesleklerde çalışmalarını sürdüren koro Mandarin Bar’ da düzenlenen konserde hükümlü annelerin çocukları için sahneye çıktı.

 

 

KONSERİN GELİRİ CEZAEVİNE AKTARILACAK

 

Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülerin çocuklarına yapılması planlanan Oyun Evi için “Ona Ses Ol” projesi çerçevesinde sahne aldı. Koro geçmişten günümüze Türk pop şarkıları ve ağırlıklı olarak kadın ve çocukların konu edildiği eserlere yer verdi.

Seli  konserin gelirinin Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlülerin çocuklarının oyun odası için kullanılacağını belirterek “Kadınlar olarak yola çıktık. Erkek sanatçı arkadaşlarımızda bize bu konuda destek oldu.  Ayvalık'ı ziyaret edip orada çocukları görüp onlara sarılacağız. Bundan önce de şehit çocukları, zihinsel engelli çocuklar ve huzurevi için dört sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirdik “dedi. Yaklaşık 400 sanatseverin izlediği konser iki saat sürdü.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI