Bugun...


Gece karanlığında karı kocayı yanlışlıkla vurdular biri öldü birisi ağır yaralı
Tarih: 02-09-2020 17:59:43 Güncelleme: 02-09-2020 17:59:43 + -


Muğla’nın Dalaman ilçesinde tarlasında bu sabaha karşı karanlıkta silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı. Olayla ilgili ikisi kardeş 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların hayatını kaybeden Abdil Çetin’i, husumetli oldukları B.Ö zannederek vurdukları iddia edildi. Zanlının, 28 ağustosta husumetlisi B.Ö’nün ailesinden bir kişiyi silahla yaraladığı ve serbest bırakıldığı öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-09-2020 17:59

Gece karanlığında karı kocayı yanlışlıkla vurdular biri öldü birisi ağır yaralı

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı  Söğütlüyurt mahallesinde bu sabaha karşı saat 04.00’te tarla sulamaya giden 3 çocuk babası Abdil Çetin (48) ile birlikte yaşadığı Sevgi Doğanay (46), A.K. ve İ.K isimli kardeşlerin silahlı saldırısına uğradı. Silah sesini duyan vatandaşların Çetin çiftini kanlar içinde görerek durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Abdil Çetin’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Sevgi Doğanay ise ağır yaralı olarak Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak Çetin’in tarla komşuları A.K, İ.K ve B.Ö gözaltına alındı, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

A.K BİR HAFTA ÖNCE SİLAHLI SALDIRIDA BULUNMUŞ

Abdil Çetin’in cenazesi, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Dalaman Devlet Hastanesi morguna oradan otopsi için muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Zanlılardan A.K’nin bir başka tarla komşusu B.Ö ile husumetli olduğu öğrenildi. İddiaya göre A.K, karanlıkta Çetin’i husumetlisi B.Ö zannettiği için ateş etti.

Öte yandan cinayet zanlısı A.K ile B.Ö arasında son olarak 28 Ağustos’ta kavga çıktığı iddia edildi. Dalaman’da bir benzin istasyonunda yaşanan silahlı çatışmada A.K, B.Ö.’nün ailesinden birini 2 kurşunla yaraladı. Olayın ardından gözaltına alınan zanlı serbest bırakılmıştı.

Olayın ardından kaçan ve polis tarafından yakalanan A.K ve İ.K kardeşlerin ilk ifadelerinde, “Karanlıkta gelen kişiyi husumetli olduğumuz aileden ve tüfekli olduklarını zannederek ateş ettik” dedikleri öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



Etiketler : dalaman cinayet

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI