Bugun...


Maske takmayan ve uçağı İstanköy’ e indiren İngiliz yolcuya şok ceza
Tarih: 09-09-2020 16:15:06 Güncelleme: 09-09-2020 17:36:06 + -


Antalya’ya tatile gelen ve iki haftalık tatilin ardından ülkesine dönmek için uçağa binen 32 yaşındaki İngiliz yolcu uçakta maskesini çıkarıp takmak istemeyince kaos yaşanmış pilot Londra seferini yaparken uçağı Bodrum’ un karşısındaki İstanköy (Kos) adasına indirmek zorunda kalmıştı. İngiliz yolcuya 3 yıl uçaklara binmeme , 300 Euro para ve 17 ay hapis cezası verilerek ülkesine gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2020 16:15

Maske takmayan ve uçağı  İstanköy’ e indiren İngiliz yolcuya şok ceza

Antalya’ya iki haftalık tatile gelen ve üç gün önce ülkesine dönmek üzere Antalya Havalimanı’ndan uçağa bindikten bir süre sonra  uçakta maskesini çıkartarak, hostesler ve pilotların uyarısına rağmen maskesini takmayan ve yolcularla da sert tartışmaya giren İngiliz yolcu için pilot uçağı Bodrum’un karşısındaki İstanköy (Kos) Havalimanı’na indirmiş ve turist Yunanistan polisine teslim edilmişti.

DEFALARCA ÖZÜR DİLEMESİ CEZA ALMASINA YETMEDİ

İstanköy adasında iki gün göz altında kalan İngiliz turist çıkarıldığı mahkemede defalarca yaptığından pişmanlık duyduğunu belirterek özür diledi. Buna rağmen 32 yaşındaki İngiliz turiste 30O Euro para , 3 yıl uçaklara binmeme ve 17 ay hapis cezası verildi. Hapis cezasının da tecil edildiği belirtildi. İngiliz turist bugün Londra uçağına bindirilerek ülkesine gönderildi.

 

İLGİLİ HABER: https://anterhaber.com/maske-takmayan-ingiliz-turistin-bulundugu-ucak-istankoy-adasina-acil-inis-yapti/8520/




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI