Bugun...


SEZON ÖNCESİNDE BODRUM YOLLARINDA BAKIM VE ONARIM BAŞLADI
Tarih: 06-03-2020 13:13:28 Güncelleme: 06-03-2020 13:13:28 + -


Bodrum Belediyesi ekipleri yarımada genelinde bozuk olan turistik yolların bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2020 13:13

SEZON ÖNCESİNDE BODRUM YOLLARINDA BAKIM VE ONARIM BAŞLADI

SEZON ÖNCESİNDE BODRUM YOLLARINDA BAKIM VE ONARIM BAŞLADI

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras “ “Bodrum’un tüm yollarını araç ve yaya kullanımı için güvenli hale getireceğiz” dedi.  

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatı üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yollarda oluşan çukur ve bozuk alanların tespitini yaparak, bu bölgelere asfalt uygulaması için hazırlıklarını tamamladı. Çalışmalara başladı.

Asfalt sezonunu açmaya hazırlanan Bodrum Belediyesi, Telekom ve MUSKİ gibi kurumların  altyapı kazı çalışmalarını bir an önce bitirmesini bekliyor. Altyapı çalışmaları tamamlanmadan yol çalışması yapılamadığını ifade eden CHP’li Belediye Başkanı Aras  “Çoğunlukla, bu sorumluluk Belediye’ye kalıyor. Biz de imkanlarımız dahilinde her bölgeye müdahale etmeye çalışıyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Mevsim şartları uygun hale geldiğinde, yolun durumuna göre tam kaplama veya kısmi yama ve onarımları gerçekleştireceğiz, turizm sezonu başlamadan yarımadadaki tüm yolları kullanılabilir ve güvenli hale getirmek istiyoruz” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI