Bugun...


MİLAS POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Tarih: 07-06-2020 20:00:00 Güncelleme: 08-06-2020 11:18:05 + -


Milas KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nin uyuşturucu ve kaçakçılık suçlarına yönelik 6 günde düzenlediği operasyonlarda 12 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 07-06-2020 20:00

MİLAS POLİSİNDEN  UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

MİLAS POLİSİNDEN  UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

 

***Milas KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde haziran ayı içerisinde bir dizi operasyon düzenledi.

 

***İlçede bir  ikamette uyuşturucu kullanıldığına yönelik alınan bilgi üzerine harekete geçen ekipler yapılan baskında bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirdi. B.T., Y.T., A.T., Z.Ç.T. ve B.O. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

 

***H.K. isimli şüphelinin, İstanbul ilinden uyuşturucu ve kaçak içki getirileceğine yönelik bilgi üzerine gerçekleştirilen operasyonda, bir miktar metamfetamin ve kaçak içkiyle yakalanan şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

 

***Narkotik ekiplerince yapılan yol uygulamasında ise bir miktar esrarla ele geçirilen M.E. isimli şüpheli, bir miktar skunkla yakalanan E.G., çeşitli uyuşturucu maddelerle yakalanan M.C., C.T. ve A.A. isimli şüpheliler göz altına alındı.

 

***Ayrıca KOM ekiplerince yapılan kargo denetimlerinde 80 lt. etil alkol ele geçirildi ve konuyla ilgili M.S. isimli şahıs hakkında kaçakçılık suçundan yasal işlem başlatıldı.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI