Bugun...


Namık Kemal'den alkışlanacak karar. Evini sağlık personeline tatil için verecek
Tarih: 22-03-2020 16:12:53 Güncelleme: 22-03-2020 19:16:53 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 3 kıtada motosikleti ile dünya turu yapan gezgin , Dereköy mahallesindeki evini sağlık personelinin tatili için ayırdığını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2020 16:12

Namık Kemal'den alkışlanacak karar. Evini sağlık personeline tatil için verecek

Bodrumlu motosiklet gezgini evini sağlık personeline tatil için sunacak

 

 

ANTERHABER / Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Dereköy mahallesinde yaşayan ve son on yıl içerisinde 3 kıtada yaklaşık 100 bin km. yol kat ederek kıtaları baştan başa geçip dünya turu yapan iki çocuk babası motosiklet gezgini 57 yaşındaki Namık Kemal Başbay yaptığı açıklamada “Şu anda ve ne kadar süreceği belli olmayan salgın hastalıkla canları pahasına mücadele eden 24 saat çalışan sağlık personelimizin ünvanı ne olursa olsun, hastalığın bitmesinden itibaren Dereköy mahallesindeki evimi onlara onar günlük devreler halinde tatil için vereceğimi açıkladım. Sağlık personelimizin eçok morala ihtiyacı olduğu an bu an. Sağlık personeli için çok büyük bir şey değil ama toplumda pozitif düşünce yaratıp onların yorgunluklarını biraz olsun dindirebilirsem ne mutlu bana. Mandalin bahçeleri arasındaki evimde 6 kişi rahatlıkla kalabilir,” dedi.

Bodrum’u gittiği yaklaşık 55 ülkede tanıtmasından dolayı Namık kemal Başbay’ın adı 2017 yılında Güvercinlik mahallesindeki Karya-Leleg Yürüyüş yolu Kavşağı’na verilmişti

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI