Bugun...


Bodrum’da plajlara akın ettiler, isyan ettiren görüntü ortaya çıktı
Tarih: 13-05-2020 16:01:36 Güncelleme: 13-05-2020 23:54:36 + -


Bodrum'da bu gün saat 11.00’de başlayan 14 yaş altının sokağa çıkma yasağının 4 saatliğine kaldırılması ile birlikte plajlar çocuklar ve gençlerle doldu, denize girme yasağı olmasına rağmen sahildeki görüntüler isyan ettirdi.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2020 16:01

Bodrum’da plajlara akın ettiler, isyan ettiren görüntü ortaya çıktı

Bodrum’da plajlara akın ettiler, isyan ettiren görüntü ortaya çıktı

ANTERHABER -  Muğla’ nın Bodrum ilçesinde bugün saat 11.00’de 14 yaş altının 4 saatliğine kaldırılması ile birlikte  Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez plajları  doldu taştı. Anne ve babaları ile birlikte Bitez sahilini dolduran çocuklar aileleri ile birlikte bol bol denize girdi, güneşlendi denizde oynadı.

 

 

İKİ AYDIR ARKADAŞLARIMI GÖREMİYORDUM 

 

Yaklaşık iki ay sonra yanında  Mehmet Tuna Aslan, Enes Demirtaş isimli 14 yaşındaki arkadaşları ile sokağa çıkan  Efe Tavşan (14) “Mahalleden arkadaşız ama iki ay sonra ilk kez buluştuk, biraz dolaştık, sohbet ettik ama sosyal mesafeyi korumaya çalıştık. Kalabalık yerlerden uzak da durmaya çalıştık” dedi.

 

 

PLAJDAKİ MANZARAYI GÖRÜNCE İNANAMADIK

 

Denize girme yasağı olmasına rağmen ortaya isyan ettiren görüntüler çıktı. Bazı çocuklar guruplar halinde bisiklete binip gezdi. Özellikle Bitez plajında iki ay sonra inanılmaz görüntüler ortaya çıktı. Evli ve iki çocuk babası iş insanı Veli Ermiş “Eşim ve çocuklarımla yürüyüşe çıkmıştık, sahilde ki kalabalığı görünce şok olduk, oysaki bırakın denize girmeyi plaj da durmak bile yasak, bir süre yollarda dolaştıktan sonra eve döndük” dedi.

Bodrum polisi ve bekçiler öğle saatlerinde şehir merkezin de ki plajları dolaşarak denize girenleri ve sahilde oturanları uzaklaştırdı. 6 vatandaşa idari ve uyarı işlemi yapıldığı görüldü.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI