Bugun...


BODRUM’DAKİ CORONA SÖYLENTİSİNE İNANMAYIN!
Tarih: 12-03-2020 17:21:54 Güncelleme: 12-03-2020 17:21:54 + -


Bodrum’da yüzlerce kişi birbirini ve basın mensuplarını arayarak 2-3 kişide corona vakası olduğunu iddia etti. Söylenti büyük bir hızla önce Bodrum’a sonra diğer büyük şehirlere yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 12-03-2020 17:21

BODRUM’DAKİ CORONA SÖYLENTİSİNE İNANMAYIN!

BODRUM’DAKİ CORONA SÖYLENTİSİNE İNANMAYIN!

ANTERHABER - Gazeteci olarak yaptığımız araştırma ve üst düzey yetkililerle görüşmede, her doğal ateşli hastalık gibi bazı vatandaşların ateşli rahatsızlık  nedeniyle müracaat ettiğini bunun dışında Bodrum Devlet Hastanesi’nde olağan dışı bir gelişme olmadığını öğrendik. Bu tür hassas ve kritik durumlarda resmi yetkililer, ilgili sağlık müdürlükleri ve Sağlık Bakanlığı’nın açıklaması olmadan yapılan tüm söylentilerin ve dedikoduların turizm kentine zarar vermekten başka bir işe yaramayacağının bilinmesini isteriz.

Üst düzey yetkililer resmi açıklama olmadan, ilgili bakanlığın açıklaması olmadan çıkarılacak tüm söylentilere inanılmaması gerektiğini belirttiler. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bu tür söylentileri gerçekmiş gibi topluma sosyal medya üzerinden yayanlar hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI