Bugun...


Bodrum’da normalleşme süreci serin havaya takıldı
Tarih: 01-06-2020 14:37:36 Güncelleme: 01-06-2020 14:37:36 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün başlayan normalleşme sürecinde serin hava nedeniyle sahiller boş kaldı, cadde ve sokaklar doldu. Bol bol yürüyüş yapanların zaman zaman dar sokaklar da sosyal mesafeyi kaçırdıkları görüldü.

facebook-paylas
Tarih: 01-06-2020 14:37

Bodrum’da normalleşme süreci serin havaya takıldı

Bodrum’da normalleşme süreci serin havaya takıldı

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün başlayan normalleşme süreci serin ve bulutlu havaya takıldı. Hava sıcaklığının yaklaşık 18 derece  olması nedeniyle yasağın kalkmasına rağmen tur tekneleri limanda , sahiller ise boş kaldı.

 

 

ÇARŞI MERKEZİNE AKIN ETTİLER

 

Buna rağmen öğle saatlerinden itibaren Bodrum Çarşı Merkezi, Kale Caddesi, Belediye Meydanı ve bankaların olduğu bölge ile liman caddesinde hareketlilik yaşandı. Birçok kişi alış veriş ve yürüyüş yapmak için şehir merkezine indi.

Hediyelik eşya satan bazı esnaf ile az sayıda kafe ve restoranın açıldığı, birçok esnafın ise işyerlerini açmak için tadilat ve temizlik yaptığı görüldü.

Çarşı merkezinde 34 yıldır hediyelik eşya satan evli ve iki çocuk babası  Mustafa Demir “ Bodrum turizm tarihinde ilk kez böyle kötü bir sezon görecek, ancak önemli değil, önemli olan pandemi sürecini en sağlıklı biçimde atlatmak . Biz de esnaf olarak alışverişe gelecek turiste pandemi kurallarına göre hareket etmek için hazırlığımızı yaptık, sağlık herşeyden önce geliyor” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI