Bugun...


Tatile gelen İngilizler 3 bin yıllık Antik Kent’te evlenme kararı verdi
Tarih: 08-10-2021 16:07:23 Güncelleme: 08-10-2021 16:07:23 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen İngiliz çift 3 bin yıllık Pedasa Antik Kenti’nde evlenme kararı verdi. Erkek arkadaşının Antik Kentin sur duvarları üzerinde yaptığı evlenme teklifi karşısında şok olan İngiliz kadın mutluluğunu “Tarihi bir yerde tarihi bir karar verdik, çok şaşkın ve mutluyum” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 08-10-2021 16:07

Tatile gelen İngilizler 3 bin yıllık Antik Kent’te evlenme kararı verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen Mechail Kerreh (34) yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu kadın arkadaşı 29 yaşındaki Yara Daher’e Konacık Mahallesi’ndeki 3 bin yıllık Pedasa Antik Kenti ve tarihi Leleg yoluna gezmeye götürdü. Tarihi harabeleri ve antik kenti gezen Kerreh bir süre sonra kadın arkadaşı Daher’in Beyevi Kulesi üzerine çıkardı. Burada arkadaşına evlenme teklifi ederek cebinden çıkardığı yüzüğü parmağına taktı.


Yara Daher erkek arkadaşının teklifi karşısında önce şok yaşadığını daha sonra bu teklifi beklediğini ancak yerini tahmin edemediğini belirterek “Michael’den evlenme teklifi bekliyordum ama çıktığımız bugünkü doğa yürüyüşü ve tarih gezisinde değil. Tarihi bir kentin içerisinde tarihi bir karar verdiğimiz için çok mutlu oldum ve arkadaşımın teklifine düşünmeden evet dedim. Ve nişan yüzüğünü taktım” diye konuştu.




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI