Bugun...


Gaziantep ve Hatay'ın lezzetleri Bodrum'a geldi
Tarih: 15-06-2021 21:27:47 Güncelleme: 16-06-2021 11:31:47 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün açılan Gaziantep ve Hatay Gastronomi Fuarı’nda Güney Doğu Anadolu’nun lezzetleri tanıtıldı. Fuarda yörenin yemekleri pişirildi, konuklara ikram edildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2021 21:27

Gaziantep ve Hatay'ın lezzetleri Bodrum'a geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’ndeki Pazar yerinde bugün açılışı yapılan Gaziantep ve Hatay Gastronomi Fuarı’na ilgi büyük oldu. Pars Entertainment organizasyonu ile düzenlenen fuarda Gaziantep ve Hatay’ın dışında İzmir, Balıkesir ve Isparta illerinden gelen 35 şirket yemek ve yörenin lezzetlerinden oluşan standları açtı. Fuar yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

 

TURİSTLER BODRUM’DA OLMAYAN LEZZETLERİ BULMA TANIMA FIRSATI BULDU

 

Fuarı ziyaret eden tur rehberi Ali Koç ise “Pandemi sürecinin hemen ardından ilçemize getirdiğimiz turistler için ilginç bir fuar oldu. Bodrum’da olmayan onlarca yemek ve tatlı çeşidini, ülkemizin farklı lezzetlerini tanıma fırsatı bulan turistler fuardan çok memnun kaldı” ifadelerini kullandı. Fuarı birkaç saat içerisinde yüzlerce kişi ziyaret etti.

 

 

Fuara ilginin yoğun olmasının sevindirici olduğunu belirten organizatör şirket yöneticisi Muhammet Genç “Gaziantep kebabından,Hatay’ın dünyaca ünlü künefesine, baklava ve tatlılardan baharatlara kadar yaklaşık 400 çeşit ürün ve yemek 5 gün boyunca ziyaretçilere hem tanıtılacak, hemde lezzetlerimiz ikram edilecek. Amacımız Güney Anadolu yöremizin lezzetlerini Bodrum’da yaşayanlar ve turistik ilçeye gelen yerli ve yabancı konuklara tanıtmak” diye konuştu.

Fuar 20- 25  Haziran tarihlerinde Konacık Mahallesi’nde kurulacak.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI