Bugun...


İngiliz milyarder çift 160 milyon dolarlık lüks yat ile Bodrum’da
Tarih: 10-06-2021 21:01:36 Güncelleme: 10-06-2021 21:01:36 + -


İngiltere’nin en zengin iş insanlarından Ernasto ve Kirsty Bertarelli’ye ait olan 97 metre uzunluğunda ve 160 milyon dolar değerindeki Vava 2 isimli motor yat bu sabah saatlerinde Bodrum’a geldi. Yat yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olurken yata yaklaşık 350 bin litre akaryakıt ve gıda takviyesi yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 10-06-2021 21:01

İngiliz milyarder çift 160 milyon dolarlık lüks yat ile Bodrum’da

İngiltere’nin en zengin iş kadını olan Kirsty Bertarelli’ye ait olan 97 metre uzunluğunda 160 milyon dolar değerindeki ultra lüks motor yat bu sabah saatlerinde Bodrum’a geldi. Yunanistan’ın Santorini Adası’ndan Bodrum’a gelerek Kumbahçe Mahallesi’ndeki gemi yanaşma iskelesine demirleyen ve yaklaşık 50 personeli bulunan yata 350 bin litre akaryakıt ile üç kamyonet dolusu yiyecek takviyesi yapıldı. Yiyecekler arasında yörenin deniz ürünleri ile meyve ve sebzelerin bulunması dikkat çekti.

 

 

TURİSTLER HAYRAN KALDI

 

İçerisinde helikopter pisti, 4 yüzme havuzu,  jakuzi, spa ve spor salonu, 4 özel yatı, bulunan lüks yatı görmek için mavi yolculuğa çıkan tekneler yatın yanından geçti, turistler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

İKİNCİ MOTOR YATLARI

 

Yaklaşık 11 milyon dolarlık mal varlıkları ile İngiltere’nin en zengin iş insanlarından Ernasto Bertarelli ile eşi Kirsty Bertarelli’ye ait olan yatın akaryakıt ve gıda takviyesi yaptıktan sonra Rodos’a hareket edeceği öğrenildi. Bertarelli çiftinin ayrıca bundan önce yaptırdıkları 47 metre uzunluğunda Vava isimli bir motor yatları daha bulunuyor. Yatlara tutkunluğu ile bilinen Ernasto Bertarelli dünyanın en önemli yarışları arasında bulunan Amerika Yat Kupası’nı iki kez kazanması ile biliniyor.

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI